vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.1.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Hayır ben hiç bi şekilde bu saatte cevap beklemiyordum. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ancak , akşam 19: dan gece 03:30'a ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Hayır ben hiç bi şekilde bu saatte cevap beklemiyordum. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ancak , akşam 19: dan gece 03:30'a kadar uğraşıp çözemeyip sonra da cevap veren birini yakalayınca, o da yatmadan önce son bi soru yüzünden iş yarına kalsın istemedim. Çünkü yarın iş hayatı, bir içine alıveriyor insanı, sonra seo meo hakgetire unutulup aylar geçiyor üstünden. El atmışken bitireyim dedim. Tekrar teşekkür ediyorum ilginiz için. Sağolun. |
|
| ||||
| ||||
|
Bazı vbseo satın alanlar sitelerinin yavaşladığından bahsediyorlar. Bu yavaşlık acaba nedendir ? Ayrıca sitemizde deneyebileceğimiz demo versiyonu yok değil mi vbseo nun ?
|
|
| ||||
| ||||
| Düzgün konfigure edilmemiş serverlar veya zaten load sorunu yaşayan serverlarda yavaşlama görülebiliyor. Onun haricinde ben manage ettiğim hiçbir serverda daha bugüne kadar vBSEO'nun yavaşlığa sebep olduğunu görmedim. Birçok farklı test yaptığım zaman vBSEO aktif ve aktif olmadığı değerleri arasında ki fark ölçülemeyecek kadar düşük.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Ücret ödendi;ama ben hala dosyayı indiremiyorum?Bu nasıl bir satın alma mantığı?A'den Z'ye satın alma ve dosyaya sahip olma aşamalarının anlatılması gerekmez miydi? 80 dolar uçtu mu şimdi? |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Lisansı 149$ dır. Sorununuz sizin lisans değil kurulum paketi almış olmanız olabilir mi Murat Bey . vBSEO lisansı almadan kurulum paketi almış olmanız pek bir anlam taşımıyor.
|
| Thread Tools | |
| |