Kendi siteniz içerisinde trackback göndermeniz hiçbir avantaj yapmayacaktır.
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on vBSEO 3.1.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Kendi siteniz içerisinde trackback göndermeniz hiçbir avantaj yapmayacaktır....
Kendi siteniz içerisinde trackback göndermeniz hiçbir avantaj yapmayacaktır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
beim sormak istediğim şuydu aslında başka bir sitedeki a sayfasından alıntı yaptım sonra kendi siteme konuyu açtım. Bu alıntı yaptığım a sayfasının adresini konunun sonuna koymakla trackback kısmına koymak arasında bir fark varmı? Eğer trackback kısmına koysarsak bu a sayfasının blog yada vbseo gibi trackback uyumlu olması zorunlumu?
Eğer karşı sitede trackback sistemi yoksa o zaman kaynak trackback sistemi bir işe yaramayacaktır. Bu sistemin çalışması için 2 taraftara trackback özelliği olması gerekmektedir.
Kurulumu tamamladım,herşey güzel fakat admincp ve modcpye girmeye kalktığımda ana sayfaya yönlendiriyor siteyi..
Nasıl düzeltebilirim?
htaccessde aşağıdaki yerde koyu olan kısımı kaldırınca sorun düzeliyor, bu sefer konulara girdiğinizde ana sayfaya yönleniyor.Bu durumda ise admincp ve modcp ye girdiğinizde ana sayfaya yönleniyor..
Ne yapmam gerek?
Code:RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
Bu defa buralarda yazılanların tamamını okumadan upgrade işlemini gerçekleştirmek gibi bir hata yaptım...
License Key konusunda sorun yaşıyorum, yeşile dönmüyor.
(Lisansımız geçerli)
Yeni versiyon için yeni lisans mı almalıyız?
Gecikmeden çözülmesi gereken bir problem haline geldi. Verilen email adresi ile temas kurduk, ayrıca destek ekibine de bir ticket oluşturduk.
VBSEO lisansının kırmızın olarak çalışması (çalışmaması) tüm forumun son derece yavaş çalışmasına neden oluyor. Büyük olasılıkla lisanssız kullananları engellemek için. Ancak bu garip tedbir şu anda bizim başımızı yaktı. VBSEO'yu devre dışı bırakınca siteler sorunsuz olarak, olması gerektiği gibi hızlı çalışıyor. Tabi bu durumda Google tarafından indekslenen sayfalardan bize ulaşım mümkün olamıyor.
Acil olarak destek almayı genellikle istemem ama bu duruma düşmek pek hoş değil tahmin edersiniz ki... Mümkün olduğunca hızlı düzeltmesi için desteğinizi bekliyoruz.
Çözüldü. Desteğe açılan ticket'a yeni bir license key gönderildi.
Bir saat fena bir cevap süresi değil, hatta çok iyi. Ama ortaya çıkan sorun tamamen gereksiz bence.
Kolay gelsin.
ben bilşey sorabilirmiyim benim anlamadığım bişey var bu vbseo yu vbulletini kurduktan sonra üstünemi yüklüyoruz yoksa vbulletine gerek kalmadan ondan ayrımı yükleniyor bu anlamış değilim. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
ben bilşey sorabilirmiyim benim anlamadığım bişey var bu vbseo yu vbulletini kurduktan sonra üstünemi yüklüyoruz yoksa vbulletine gerek kalmadan ondan ayrımı yükleniyor bu anlamış değilim. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
vBSEO vbulletin için bir eklentidir ve vBulletin olmadan çalışmaz.
tamam teşekkürler anladım ama bu seo ne işe yarıyor bana yardımcı olursan sevinirim. bide cayport.com un temasının adın ne acaba o temayı bulabilirmiyim.
vBSEO vBulletin için Arama motoru optimasyonunu gerçekleştirmektedir. Bahsettiğiniz siteyle temasa geçerek kullandıkları temayı öğrenebilirsiniz
tamam irtibata geçerim. bide bi sorum daha olacaktı ama phpbb3 portal xl 4.0 ile ilgili. odamı eklenti yoksa plus xl 3.0 gibi yüklemem yeterlimi o konu hakkında bir bilginiz varmı acaba.
Burası vBSEO forumlarıdır ve mesaj attığınız konu vBSEO 3.1.0 . Konuyla ve siteyle ilgili mesaj atınız. Üçüncü tarz site ve programlar ile ilgilenmiyor ve onlara destek vermiyoruz.