vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.1.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Tebrikler gerçekten iyi bir sürüm olmuş gibi görünüyor, güncelleyelim....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Tebrikler gerçekten iyi bir sürüm olmuş gibi görünüyor, güncelleyelim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Peki Mert Bey Neden sürüm vbseo 3.1.0 görünüyor sitenin heryerinde ve download sayfasında ancak 3.1.0 GOLD yayınlandı deniyor, gold ibaresi neden yani sanki hem normal hem gold versionu ayrı ayrı görünüyor |
|
| |||
| |||
|
Upload klasorundekı tum dosyaları normal modda upload edecegız degıl mı sadece bu yanı
|
|
| |||
| |||
|
Zend i kaldırdım, kalsa herhangi bir faydası olurmu sizce.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
zend aynı zamanda php accelerator vazifesi görmektedir. server konfigurasyonunu yazarsan yardımcı olayım. |
|
| |||
| |||
|
kurulum dosyasına nasıl erısebılırım ındırdıgımın ıcınce bulamadım
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Daha önceki sürümde 3.0.0 zend veya ioncube desteklemesi gerekirdi. Bu sürümde kalktı sorun. Şuan daha önce indirmiş olduğum ftp m deki ioncube klasörünü silmem de sorun olur mu ? |
|
| |||
| |||
| hayır demek istediğim vbseonun 3.0.0 ın içinden çıkan ioucube yi silersem bir sorun olur mu çünkü gerek yok artık?
|
|
| ||||
| ||||
|
sorunsuz bir şekilde yeni sürüme geçtim ama perfornmans olarak pekbirşey farketmedi. Bu konuyla alakası yok ama sormak istediğim bir nokta mesela bir sayfadan alıntı yaptık ve bu sayfanın adresini konu açarken trackback kısmına koyduk sorun olurmu? Yani linkini koyduğumuz sayfa blog gibi trackbackleri karşılamasımı gerekiyor...
|
| Thread Tools | |
| |