vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat

This is a discussion on vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME SEO şimdi başlıyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanıtlanmış yolu. Bir forum ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-01-2007, 12:16 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat

SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME

SEO şimdi başlıyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanıtlanmış yolu. Bir forum admini olarak bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Cevap vBSEO 3.1.0.

Sizleri bu inanılmaz indirim ile tanıştırmak ve 2008 yılına indirimli bir SEO çözümüyle başlatmak için bu kısa zamanlı sebebi sunmantan mutluluk duyuyoruz.

Yeni vBSEO Lisansında $31.93 ve güncellemelerde $5 kazanın. Bu maksimum indirimden faydalanmak için SADECE 6 SAAT'iniz var.

Sitenize uzun zamandır vBSEO'mu kurmayı hedefliyorsunuz. Bu sizin şansınız... ama özel indirimimiz sadece 72 saat için geçerlidir.

Fırsat şimdi ayağınıza gelmiş durumda.

Özel Ücretlendirme sadece 72 SAAT İÇİN

Beklediğiniz her saatte fiyat yukarı çıkıcak.
Hemen hareket edip maksimum indirimden faydalanın. Işte fiyat zaman tablosu

BAŞLANGIÇ : 12PM ÖĞLEN , CUMARTESİ , 1 ARALIK
BİTİŞ: 12 PM ÖĞLEN , SALI , 4 ARALIK

Not:
Indirim başlangıç bitiş tarihleri Atlantic Standart Saat dilimine göre ayarlanmıştır. Belirlenmiş zamanlar haricinde indirimler geçerli değildir.

vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!

My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-01-2007, 04:52 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Güzel haber,

Hala lisanssız kullanıcı iseniz, bu kampanyayı kaçırmamanız gerekiyor gerçekten.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-01-2007, 05:25 PM
Junior Member

Real Name: Akbas
Kısmet bugüneymiş. Aldık lisansımızı.
Reply With Quote
Old 12-01-2007, 06:55 PM
Junior Member

Real Name: DJ PİSAGOR
Alsam mı acaba
Kararsız kaldım.
İlerde daha iyi indirimler olursa almayım
Neyse son 30 dakika içinde kararımı verecem :S
Reply With Quote
Old 12-01-2007, 07:24 PM
Junior Member

Real Name: tunaltay
Nihayet alabildim.
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 12:35 PM
canerium's Avatar
Junior Member

Real Name: CaNeRiuM
Send a message via ICQ to canerium Send a message via AIM to canerium Send a message via MSN to canerium Send a message via Yahoo to canerium Send a message via Skype™ to canerium
alın alın :d
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 05:17 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Hayırlı olsun herkes almaya başladı.

Vbseo çok akıllı davrandı bu konuda. Ama verdigimiz para sonuna kadar değiyor gerçekten, bundan emin olun arkadaslar. Null sürüm kullananlar belki buradaki üyelere gülüyorlardır ama olaya ve bu islere ciddi bakmadıkları için normaldir zaten.

Ciddi düşünen her vbulletin forum sahibinin mutlaka olmazsa olmaz eklentisidir
Reply With Quote
Old 12-02-2007, 05:42 PM
nodrac's Avatar
Senior Member

Real Name: suat ulutas
Bende az önce lisansımı bir yıldaha uzattım ama genel olarak vbseonun son zamanlardaki davranışlarından rahatsız oluyorum. Öncede bu işi gerçekten kaltei için yaptıklarına inanıyordum gerek warez sitelere izin vermemeleri gerek ince eleyip sık dokumaları. Ama son zamanlarda yok forum genelinde warez yoksa kabul edilebilir olmasına pek anlam veremiyorum. Zamanında vbseo lisansı almak için sitesindeki içeriğini kaldıran arkadaşların hakları ne olucak? Sakın burda yasal olmayan içeriği savunuyorum gibi bir durum çıkmasın ben sadece şikayetimi belirttim. Onun dışında vbseo gerçekten çok güzel bir ürün...
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 07:01 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Real Name: Sadri
Send a message via Skype™ to HaYLaZ
Birçok sitede vbseo'nun nul versiyonunun dağıtıldığını görüyorum. Elbette bu şekilde kullananlar vardır. VBseo bu konua nasıl bir önlem alacak merak ediyorum. Sonuçta para verenlerin haklarını bir şekilde savunması gerekiyor.
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 07:11 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by nodrac View Post
Bende az önce lisansımı bir yıldaha uzattım ama genel olarak vbseonun son zamanlardaki davranışlarından rahatsız oluyorum. Öncede bu işi gerçekten kaltei için yaptıklarına inanıyordum gerek warez sitelere izin vermemeleri gerek ince eleyip sık dokumaları. Ama son zamanlarda yok forum genelinde warez yoksa kabul edilebilir olmasına pek anlam veremiyorum. Zamanında vbseo lisansı almak için sitesindeki içeriğini kaldıran arkadaşların hakları ne olucak? Sakın burda yasal olmayan içeriği savunuyorum gibi bir durum çıkmasın ben sadece şikayetimi belirttim. Onun dışında vbseo gerçekten çok güzel bir ürün...
vBSEO'nun davranışlarında bir değişiklik bulunmamaktadır. Kullanım Sözleşmesinde değişikliğe gidilmiştir. Bu Crawlability Inc. nin şirket olarak aldığı bir karardır ve Crawlability Inc. Kullanım Sözleşmesinde değişiklik yapma hakkını elinde tutar. Illegal içerik olarak belirttiğiniz warez Türk sitelerinin sorunudur. Yabancı sitelerde bu tarz içeriği çok nadir görebilirsiniz. Türk kanunlarıda bu tarz siteler ile mücadele etmek üzere geliştirilmektedir. Gerekli kanun çıktıktan sonra bu siteler birer birer kapandığı zaman zamanında içeriğinizin kaldırılmasını sağlayan vBSEO'ya müteşekkir olacağınızdan eminim.

Quote:
Originally Posted by HaYLaZ View Post
Birçok sitede vbseo'nun nul versiyonunun dağıtıldığını görüyorum. Elbette bu şekilde kullananlar vardır. VBseo bu konua nasıl bir önlem alacak merak ediyorum. Sonuçta para verenlerin haklarını bir şekilde savunması gerekiyor.
Bu konuda yakında çok değişik aksiyonlar göreceksiniz Bizi izlemeye devam edin
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 07:55 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Cidden biraz aksiyon gerekiyor Mert çünki hepimiz ücret ödeyerek legal metaryalleri kullanırken birilerinin tatlısu kurazlığı yapıp kaçak versiyonlarını kullanması açıkça benim kanıma dokunuyor. Önceleri vbseonun bu tarz olaylara yaptırımını biliyorduk ama son veriyonun zendsiz olması ile beleşçilerin işleri dahada kolaylaştı gibime geliyor. Yaptırımlar nekadar ağır olursa çözmekte okadar kolay olur düşüncesindeyim
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:23 PM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Kimin nasıl kullandığı açıkcası beni çok rahatsız etmiyor.
Kullandığım bütün scriptleri (ki sayısını hatırlamıyorum) lisanslı kullanıyorum.
Biz kendi işimize bakalım derim gerisini script firmaları düşünsün. Sonuçta onların emeğini çalıyorlar.

Bizim elimizden sripti satın almaktan başka bir şey gelmez ama host ve sunucu işi yapanlar sunucularında illegal script barındırmazlarsa warez konusunda çok ciddi adımlar atılabilir.

Bir keresinde müşterilerimden bir kaçında illegal script bulunmuş ve haberdar edildiğimde bu hesapları anında kapattım.

Konu dışı gibi oldu ama bu şekilde illegal kullanımla başpa çıkılabilir.
Reply With Quote
Old 12-03-2007, 05:13 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Güzel söylüyorsun Zafer ancak Türkiye'deki hosting şirketlerinin 95%'inin amatör ve hosting konusunda bilgiye sahip olmayan reseller hesaplar olduğunu biliyorsundur. Uyarı mesajları gönderiliyor ama gönderilenlerin çok azına cevap geliyor. Burada yeni birkaç adım atmaktayız ki bu adımları hukuk firmaları ile görüşerek atıyoruz yani ciddi adımlar atılacak.

Sadri sen lisans alarak yapılması gereken doğru şeyi yapıyorsun ki bunun yanısıra scriptin yazımında desteğnde bunca destek veren kişinin emeğine saygı gösterdiğini ortaya koyuyorsun. Kaçak kullananlar için merak etmeyin fazlasıyla gereken olgular yapılacak.
Reply With Quote
Old 12-04-2007, 06:34 AM
HaYLaZ's Avatar
Senior Member

Teşekkürler Mert beklediğim cevap buydu
Reply With Quote
Old 12-20-2007, 10:42 PM
Ruh Ruh is offline
Junior Member

Real Name: Che
şu anki fiyatı nedir ? :S
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules