Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 19

vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat

This is a discussion on vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME SEO þimdi baþlýyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanýtlanmýþ yolu. Bir forum ...

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4

vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat

SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME

SEO şimdi başlıyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanıtlanmış yolu. Bir forum admini olarak bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Cevap vBSEO 3.1.0.

Sizleri bu inanılmaz indirim ile tanıştırmak ve 2008 yılına indirimli bir SEO çözümüyle başlatmak için bu kısa zamanlı sebebi sunmantan mutluluk duyuyoruz.

Yeni vBSEO Lisansında $31.93 ve güncellemelerde $5 kazanın. Bu maksimum indirimden faydalanmak için SADECE 6 SAAT'iniz var.

Sitenize uzun zamandır vBSEO'mu kurmayı hedefliyorsunuz. Bu sizin şansınız... ama özel indirimimiz sadece 72 saat için geçerlidir.

Fırsat şimdi ayağınıza gelmiş durumda.

Özel Ücretlendirme sadece 72 SAAT İÇİN

Beklediğiniz her saatte fiyat yukarı çıkıcak.
    Hemen hareket edip maksimum indirimden faydalanın. Işte fiyat zaman tablosu

BAŞLANGIÇ : 12PM ÖĞLEN , CUMARTESİ , 1 ARALIK
    BİTİŞ: 12 PM ÖĞLEN , SALI , 4 ARALIK

Not:
    Indirim başlangıç bitiş tarihleri Atlantic Standart Saat dilimine göre ayarlanmıştır. Belirlenmiş zamanlar haricinde indirimler geçerli değildir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Güzel haber,

Hala lisanssız kullanıcı iseniz, bu kampanyayı kaçırmamanız gerekiyor gerçekten.

Junior Member
    Real Name
    Akbas
    Liked
    0 times
    Kısmet bugüneymiş. Aldık lisansımızı.

Junior Member
    Real Name
    DJ PİSAGOR
    Liked
    0 times
    Alsam mı acaba
    Kararsız kaldım.
    İlerde daha iyi indirimler olursa almayım
    Neyse son 30 dakika içinde kararımı verecem :S

Junior Member
    Real Name
    tunaltay
    Liked
    0 times
    Nihayet alabildim.

Junior Member
    Real Name
    CaNeRiuM
    Liked
    0 times
    alın alın :d

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Hayırlı olsun herkes almaya başladı.

Vbseo çok akıllı davrandı bu konuda. Ama verdigimiz para sonuna kadar değiyor gerçekten, bundan emin olun arkadaslar. Null sürüm kullananlar belki buradaki üyelere gülüyorlardır ama olaya ve bu islere ciddi bakmadıkları için normaldir zaten.

Ciddi düşünen her vbulletin forum sahibinin mutlaka olmazsa olmaz eklentisidir

Senior Member nodrac's Avatar
    Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times
    Bende az önce lisansımı bir yıldaha uzattım ama genel olarak vbseonun son zamanlardaki davranışlarından rahatsız oluyorum. Öncede bu işi gerçekten kaltei için yaptıklarına inanıyordum gerek warez sitelere izin vermemeleri gerek ince eleyip sık dokumaları. Ama son zamanlarda yok forum genelinde warez yoksa kabul edilebilir olmasına pek anlam veremiyorum. Zamanında vbseo lisansı almak için sitesindeki içeriğini kaldıran arkadaşların hakları ne olucak? Sakın burda yasal olmayan içeriği savunuyorum gibi bir durum çıkmasın ben sadece şikayetimi belirttim. Onun dışında vbseo gerçekten çok güzel bir ürün...

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Birçok sitede vbseo'nun nul versiyonunun dağıtıldığını görüyorum. Elbette bu şekilde kullananlar vardır. VBseo bu konua nasıl bir önlem alacak merak ediyorum. Sonuçta para verenlerin haklarını bir şekilde savunması gerekiyor.
    Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by nodrac View Post
    Bende az önce lisansımı bir yıldaha uzattım ama genel olarak vbseonun son zamanlardaki davranışlarından rahatsız oluyorum. Öncede bu işi gerçekten kaltei için yaptıklarına inanıyordum gerek warez sitelere izin vermemeleri gerek ince eleyip sık dokumaları. Ama son zamanlarda yok forum genelinde warez yoksa kabul edilebilir olmasına pek anlam veremiyorum. Zamanında vbseo lisansı almak için sitesindeki içeriğini kaldıran arkadaşların hakları ne olucak? Sakın burda yasal olmayan içeriği savunuyorum gibi bir durum çıkmasın ben sadece şikayetimi belirttim. Onun dışında vbseo gerçekten çok güzel bir ürün...
    vBSEO'nun davranışlarında bir değişiklik bulunmamaktadır. Kullanım Sözleşmesinde değişikliğe gidilmiştir. Bu Crawlability Inc. nin şirket olarak aldığı bir karardır ve Crawlability Inc. Kullanım Sözleşmesinde değişiklik yapma hakkını elinde tutar. Illegal içerik olarak belirttiğiniz warez Türk sitelerinin sorunudur. Yabancı sitelerde bu tarz içeriği çok nadir görebilirsiniz. Türk kanunlarıda bu tarz siteler ile mücadele etmek üzere geliştirilmektedir. Gerekli kanun çıktıktan sonra bu siteler birer birer kapandığı zaman zamanında içeriğinizin kaldırılmasını sağlayan vBSEO'ya müteşekkir olacağınızdan eminim.

Quote Originally Posted by HaYLaZ View Post
    Birçok sitede vbseo'nun nul versiyonunun dağıtıldığını görüyorum. Elbette bu şekilde kullananlar vardır. VBseo bu konua nasıl bir önlem alacak merak ediyorum. Sonuçta para verenlerin haklarını bir şekilde savunması gerekiyor.
    Bu konuda yakında çok değişik aksiyonlar göreceksiniz Bizi izlemeye devam edin

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Cidden biraz aksiyon gerekiyor Mert çünki hepimiz ücret ödeyerek legal metaryalleri kullanırken birilerinin tatlısu kurazlığı yapıp kaçak versiyonlarını kullanması açıkça benim kanıma dokunuyor. Önceleri vbseonun bu tarz olaylara yaptırımını biliyorduk ama son veriyonun zendsiz olması ile beleşçilerin işleri dahada kolaylaştı gibime geliyor. Yaptırımlar nekadar ağır olursa çözmekte okadar kolay olur düşüncesindeyim

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Kimin nasıl kullandığı açıkcası beni çok rahatsız etmiyor.
    Kullandığım bütün scriptleri (ki sayısını hatırlamıyorum) lisanslı kullanıyorum.
    Biz kendi işimize bakalım derim gerisini script firmaları düşünsün. Sonuçta onların emeğini çalıyorlar.

Bizim elimizden sripti satın almaktan başka bir şey gelmez ama host ve sunucu işi yapanlar sunucularında illegal script barındırmazlarsa warez konusunda çok ciddi adımlar atılabilir.

Bir keresinde müşterilerimden bir kaçında illegal script bulunmuş ve haberdar edildiğimde bu hesapları anında kapattım.

Konu dışı gibi oldu ama bu şekilde illegal kullanımla başpa çıkılabilir.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Güzel söylüyorsun Zafer ancak Türkiye'deki hosting şirketlerinin 95%'inin amatör ve hosting konusunda bilgiye sahip olmayan reseller hesaplar olduğunu biliyorsundur. Uyarı mesajları gönderiliyor ama gönderilenlerin çok azına cevap geliyor. Burada yeni birkaç adım atmaktayız ki bu adımları hukuk firmaları ile görüşerek atıyoruz yani ciddi adımlar atılacak.

Sadri sen lisans alarak yapılması gereken doğru şeyi yapıyorsun ki bunun yanısıra scriptin yazımında desteğnde bunca destek veren kişinin emeğine saygı gösterdiğini ortaya koyuyorsun. Kaçak kullananlar için merak etmeyin fazlasıyla gereken olgular yapılacak.

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Teşekkürler Mert beklediğim cevap buydu

Ruh
    Ruh is offline
    Junior Member