vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME SEO şimdi başlıyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanıtlanmış yolu. Bir forum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO 3.1.0 GOLD - Özel Indirimli Fiyat SINIRLI ZAMAN - SADECE 72 SAAT - INDIRIMLI UCRETLENDIRME SEO şimdi başlıyor. Sitenize yeni ziyaretçi getirmenin kanıtlanmış yolu. Bir forum admini olarak bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Cevap vBSEO 3.1.0. Sizleri bu inanılmaz indirim ile tanıştırmak ve 2008 yılına indirimli bir SEO çözümüyle başlatmak için bu kısa zamanlı sebebi sunmantan mutluluk duyuyoruz. Yeni vBSEO Lisansında $31.93 ve güncellemelerde $5 kazanın. Bu maksimum indirimden faydalanmak için SADECE 6 SAAT'iniz var. Sitenize uzun zamandır vBSEO'mu kurmayı hedefliyorsunuz. Bu sizin şansınız... ama özel indirimimiz sadece 72 saat için geçerlidir. Fırsat şimdi ayağınıza gelmiş durumda. ![]() Özel Ücretlendirme sadece 72 SAAT İÇİN Beklediğiniz her saatte fiyat yukarı çıkıcak. Hemen hareket edip maksimum indirimden faydalanın. Işte fiyat zaman tablosu BAŞLANGIÇ : 12PM ÖĞLEN , CUMARTESİ , 1 ARALIK BİTİŞ: 12 PM ÖĞLEN , SALI , 4 ARALIK ![]() Not: Indirim başlangıç bitiş tarihleri Atlantic Standart Saat dilimine göre ayarlanmıştır. Belirlenmiş zamanlar haricinde indirimler geçerli değildir.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
|
Güzel haber, Hala lisanssız kullanıcı iseniz, bu kampanyayı kaçırmamanız gerekiyor gerçekten. |
|
| |||
| |||
|
Kısmet bugüneymiş. Aldık lisansımızı.
|
|
| |||
| |||
|
Alsam mı acaba Kararsız kaldım. İlerde daha iyi indirimler olursa almayım Neyse son 30 dakika içinde kararımı verecem :S |
|
| |||
| |||
|
Nihayet alabildim.
|
|
| ||||
| ||||
|
alın alın :d
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun herkes almaya başladı. Vbseo çok akıllı davrandı bu konuda. Ama verdigimiz para sonuna kadar değiyor gerçekten, bundan emin olun arkadaslar. Null sürüm kullananlar belki buradaki üyelere gülüyorlardır ama olaya ve bu islere ciddi bakmadıkları için normaldir zaten. Ciddi düşünen her vbulletin forum sahibinin mutlaka olmazsa olmaz eklentisidir |
|
| ||||
| ||||
|
Bende az önce lisansımı bir yıldaha uzattım ama genel olarak vbseonun son zamanlardaki davranışlarından rahatsız oluyorum. Öncede bu işi gerçekten kaltei için yaptıklarına inanıyordum gerek warez sitelere izin vermemeleri gerek ince eleyip sık dokumaları. Ama son zamanlarda yok forum genelinde warez yoksa kabul edilebilir olmasına pek anlam veremiyorum. Zamanında vbseo lisansı almak için sitesindeki içeriğini kaldıran arkadaşların hakları ne olucak? Sakın burda yasal olmayan içeriği savunuyorum gibi bir durum çıkmasın ben sadece şikayetimi belirttim. Onun dışında vbseo gerçekten çok güzel bir ürün...
|
|
| ||||
| ||||
|
Birçok sitede vbseo'nun nul versiyonunun dağıtıldığını görüyorum. Elbette bu şekilde kullananlar vardır. VBseo bu konua nasıl bir önlem alacak merak ediyorum. Sonuçta para verenlerin haklarını bir şekilde savunması gerekiyor.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Cidden biraz aksiyon gerekiyor Mert çünki hepimiz ücret ödeyerek legal metaryalleri kullanırken birilerinin tatlısu kurazlığı yapıp kaçak versiyonlarını kullanması açıkça benim kanıma dokunuyor. Önceleri vbseonun bu tarz olaylara yaptırımını biliyorduk ama son veriyonun zendsiz olması ile beleşçilerin işleri dahada kolaylaştı gibime geliyor. Yaptırımlar nekadar ağır olursa çözmekte okadar kolay olur düşüncesindeyim |
|
| ||||
| ||||
|
Kimin nasıl kullandığı açıkcası beni çok rahatsız etmiyor. Kullandığım bütün scriptleri (ki sayısını hatırlamıyorum) lisanslı kullanıyorum. Biz kendi işimize bakalım derim gerisini script firmaları düşünsün. Sonuçta onların emeğini çalıyorlar. Bizim elimizden sripti satın almaktan başka bir şey gelmez ama host ve sunucu işi yapanlar sunucularında illegal script barındırmazlarsa warez konusunda çok ciddi adımlar atılabilir. Bir keresinde müşterilerimden bir kaçında illegal script bulunmuş ve haberdar edildiğimde bu hesapları anında kapattım. Konu dışı gibi oldu ama bu şekilde illegal kullanımla başpa çıkılabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
Güzel söylüyorsun Zafer ancak Türkiye'deki hosting şirketlerinin 95%'inin amatör ve hosting konusunda bilgiye sahip olmayan reseller hesaplar olduğunu biliyorsundur. Uyarı mesajları gönderiliyor ama gönderilenlerin çok azına cevap geliyor. Burada yeni birkaç adım atmaktayız ki bu adımları hukuk firmaları ile görüşerek atıyoruz yani ciddi adımlar atılacak. Sadri sen lisans alarak yapılması gereken doğru şeyi yapıyorsun ki bunun yanısıra scriptin yazımında desteğnde bunca destek veren kişinin emeğine saygı gösterdiğini ortaya koyuyorsun. Kaçak kullananlar için merak etmeyin fazlasıyla gereken olgular yapılacak. |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler Mert beklediğim cevap buydu |
|
| |||
| |||
|
şu anki fiyatı nedir ? :S
|
| Thread Tools | |