vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.0.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; http://www.vbseo.com/f5/vbseo-3-0-0-...ere-12815-new/ adresinden detayları okuyabilirsiniz. vBSEO 3.0.0 Gold içerisinde Türkçe dil paketi ile birlikte gelmektedir. Gold versiyon ile her türlü sorunuzu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO 3.0.0 Gold Yayınlandı http://www.vbseo.com/f5/vbseo-3-0-0-...ere-12815-new/ adresinden detayları okuyabilirsiniz. vBSEO 3.0.0 Gold içerisinde Türkçe dil paketi ile birlikte gelmektedir. Gold versiyon ile her türlü sorunuzu bu konu içerisinde belirtebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler bu çok iyi oldu
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Daha iki gün önce Oleg'e sormuştum çok yakında demişti. Ama bu kadar yakn olacağnı sanmıyordum. Daha bakmadım ama bir aralar gold versiyon ile birlikte uyumlu bir template'den bahsediliyordu ondan bir haber var mı? |
|
| |||
| |||
|
Selam, Neden sitemap 2.0 download bölümünde yok da vbulletin.org'de? Bu arada template olacak ama henüz yok değil mi? |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator v.2.0 - vBulletin.org Forum Template olmayadabilir. Kısa vadede olucağına yönelik plan yapmanızı tavsiye etmem. |
|
| |||
| |||
|
merhaba. Direk bu gold versiyonu satın aldığımız da extra'dan herhangi birşey yapmaya gerek kalmıyor değilmi?. Mesela yine bu bölümde bazı başlıklar da "Tükrçe karakter sorunu'nu düzeltme" vb. gibi şeyler. Bu arada hayırlı olsun. |
|
| ||||
| ||||
|
eski ayarları bozmadan mevcut vbseo üzerine yükseltme yapabilir miyiz?
|
|
| |||
| |||
| Yukarıda da sormuştum ama gözden kaçınca tekrar rahatsız etmek zorunda kalıyorum. Direk bu gold versiyonu satın aldığımız da extra'dan herhangi birşey yapmaya gerek kalmıyor değilmi?. Mesela yine bu bölümde bazı başlıklar da "Tükrçe karakter sorunu'nu düzeltme" v b. gibi şeyler. Bu arada hayırlı olsun. |
|
| |||
| |||
|
Ellerine saglik tesekkur ederim. Turkce interface mukemmel olmus ya. Nekadarda ingilizce bilsek bir baska oluyor insanin ana dili. Bu arada Turkce karakter sorunu diye birseyde yok. Lizardking bunun icin configvbseo da yapilacak degisiklikleri aciklamisti. Yukledim xml allsettings yedeginide yukledim tikir tikir isliyor sunada. Bu arada bilmem ama Saolun varolun. Saygilar. |
| Thread Tools | |
| |