vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 2.4.0 & vBulletin 3.6.0 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Birşey merak ettim. Acaba vBulletin 3.6.0 Gold versyona vBSEO 2.4.0 Stabil versyonu kurulsa bir sorun oluşur mu yada sorunsuz ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| | |||
| |||
| vBSEO 2.4.0 & vBulletin 3.6.0
Merhaba, Birşey merak ettim. Acaba vBulletin 3.6.0 Gold versyona vBSEO 2.4.0 Stabil versyonu kurulsa bir sorun oluşur mu yada sorunsuz çalışır mı? Çok merak ettim ancak Google'da birşey bulamadım. Sanırım en doğrusu buraya yazmak olacak.. Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Lisanssız versiyonu kullanıp birde destek istiyorsunuzya diyecek birşey bulamıyorum. Kullandığınız versiyonda güvenlik açıklarının olduğunuda belirtmeden geçemiycem.
|
|
| |||
| |||
|
İlk olarak destek istemiyorum.. Sadece soru sordum. İkincisi, elimde vBSEO nun hiçbir null versyonu bulunmamakta, zaten senin de bildiğin gibi bunun Null unu bulmak zordur. Görevli olduğum LİSANSLI vBulletin 3.6.0 kullanan büyük bir site için bunu soruşturmaktayım. Ayrıca, söylediğine göre lisanssız kullandığım vBulletin 'in hangi adreste olduğunu da söylersen sevinirim.. Yetkili olduğum ama forumun benim olmadığı bayağı vBulletin kullanan site var.. Bu araştırmayı da Teknoloji Televizyonu Forum Sayfaları adresindeki vBulletin 3.6.0 kullanan forum için yapmaktayım söylemeden geçmeyeyim.. Teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
2.4.0 versiyonu eski bir versiyon. Tavsiye edilen versiyon şu an için vBSEO 3.0.0 RC3 ve sorunsuz çalışmakta. Çok kısa bir zaman içinde gold versiyona geçecek zaten. Lisanssız destek isteyen birçok kişi olduğu ve 2.3.2 veya 2.4.0 nulled versiyonlar için destek istedikleri için bu şekilde olduğunu düşündüm. |
|
| |||
| |||
|
İlginiz için teşekkürler...
|
|
| |||
| |||
|
dostum oluyıor ama tek sorun mesaj editlerken ajaxları felan çalıştırmıyor hızlı mesaj da üsteki iconlar çalışmıyor ben yaptım fıstık gibi oldu ama böyl sorunlar oldugu için kaldırdım ilerrde tekrar kuracam bu sorunları çözünce eger kurarsanız admincp den ayarları iyi yapmanız yeterli
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
vBSEO ile vB3.6.0 sorunsuız çalşmaktadır. Ajax dahil vbulletin'in bütün özellikleri tam olarak çalışmaktadır. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. |
|
| |||
| |||
|
DOSTUM BİLGİLER DOGRU vbulletin.com bile dogruladı
|
|
| ||||
| ||||
| vbulletin.com sadece vbulletin üzerine yorum yapar başka modifikasyonlar için yapmaz. Ben vbseo kullanıyorum ve bütün vbulletin özellikleri çalışıyor. Yani yanlış bilgi veriyorsun.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| hatırlattığın adam bölümün modu ve sitesine bakarsan türkiyede vb den en çok anlayan kişilerden biri olduğunu anlarsın ! |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Kullanmadığınız , lisansınızın olmadığı bir program hakkında atıp tutmak çok kolay neticede sen öyle olduğuna inanıyorsan bitmiştir. Haklısın arkadaşım senin gibilere laf anlatmak hata.
|
|
| |||
| |||
|
evet bencede anlatma zaten
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
| ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Sorunsuz 3.6.2 Geçtim Arkadaşlar - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 02-15-2007 02:55 PM | |