vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo 2.4.0 sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar 2.4.0 kurmaya çalıştım kurulum dosyasına göre dosyaalrı attım ancak foruma girmeye çalışırken aldığım hata şu Code: Fatal error : ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo 2.4.0 sorunu arkadaşlar 2.4.0 kurmaya çalıştım kurulum dosyasına göre dosyaalrı attım ancak foruma girmeye çalışırken aldığım hata şu Code: Fatal error: Unable to read 3385 bytes in /home/forumday/public_html/forum2/includes/functions_vbseo.php on line 0 |
|
| ||||
| ||||
| Re: vbseo 2.4.0 sorunu
Download kısmından vbseo 3.0 RC3 u indirip kurmanızı tavsiye ederim. Kurmadan once test script i ile zend veya ioncube versiyonunuz hakkında bilgi almanızı şiddetle tavsiye ederim.
|
|
| |||
| |||
| Re: vbseo 2.4.0 sorunu teşekkürler lizard |
|
| |||
| |||
| Re: vbseo 2.4.0 sorunu maalesef sorun hala devam ediyor test yaptım zend de ioncubede çalışıyor ama yukardaki hatayı almaya devam ediyorum |
|
| ||||
| ||||
support ticket açıp sitenize giriş ile ilgili detayları verebilirseniz sorununuz konusunda çalışılabilir. support ticket'ı ingilizce açmanız gerekmektedir.
|
|
| |||
| |||
dosyaları binary mod ile göndermen gerek ftp programı ile
|
|
| |||
| |||
sorunu çözdüm teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
sorunu nasıl çözdün
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
null hiçbirşeye güvenmiyorum şahsen. çoğu nullda bilinçli açıklar bırakılıyor |
|
| |||
| |||
|
Zaten burda Lisanslı olmayan kişilere yardım etmek doğru değil. Acıyorum bazen 150$ böyle şeyler görünce |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Lisanssız kişileri gördüğünüzde bunları gerekli kişilere bildirirseniz paranızda boşa gitmemiş olur. |
|
| ||||
| ||||
| Gerçekten Doğru Söylüyorsun.
|
| Thread Tools | |
| |