vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by bendensin890 ben bunu indiremedim 3.4 kb olarak iniyorr nasıl olcak acaba Lisans satın almadan vBSEO 'nun tüm ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu Lisans satın almadan vBSEO'nun tüm sürümünü indiremezsiniz. Lisans satın almak için imzamı veya sayfanın yukarısında bulunan Purchase linkini kullanabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu
ozaman benim şuanda kullandığım vbseo bi işe yaramıyomu acaba??? lisans derken kendi sitem vb lisansı içinmi dediniz ?? |
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu
Hayır vbseo nun ayrı bir lisansı bulunmakta. vBSEO sitemap generator lisanssız ancak vBSEO nun modrewrite özelliği lisans la alınıyor.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Bahsettiğiniz yer bendeki konfigurasyon dosyasında yok... Ne yapabilirim bu durum karşısında? |
|
| ||||
| ||||
| Lisans satın alarak başlayabilirsiniz...
|
|
| |||
| |||
|
Konfigurasyon dosyasında o satırın olmaması lisanssız olduğu anlamına mı geliyor acaba? Arkadaşım bunu bana verirken satın almıştım dedi de.. Bende anlamıyorum pek o yüzden soruyorum.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
3.0.0 RC5 de dil sorunu cözmek icin peki ne yapmaliyiz?
|
|
| ||||
| ||||
|
Bendede config_vbseo.php yok nerede bu tam olarak mert? + yeni versionda bu sorun yok denmiş benimkisi en yeni version |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Gerekli editlemeyi yaptıktan sonra vbseocp.php ye girerek Replace Non English Characters seçeneğinin No olmasına dikkat ediniz ve sonra ayarlarınızı save ediniz. |
|
| |||
| |||
|
merhaba mert dedigin gibi yaptim ama bi sonuc alamadim..ne formatinda kayit etmem gerekiyor utf-8? config.vbseo.php ye ekleyipp yükleyince oluyor ama admin yerine girince tekrar olmuyor...sorun nerde olabilir? Last edited by batox; 10-14-2006 at 07:11 PM. |
| Thread Tools | |
| |