vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; selam türkçe bölümü hayırlı olsun.... vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorununu nasıl hallederiz... yeni versiyon kurmak şartmı.......
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
selam türkçe bölümü hayırlı olsun.... vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorununu nasıl hallederiz... yeni versiyon kurmak şartmı.... |
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu
Yeni versiyona geçerseniz bu sorun otomatikman ortadan kalkıcaktır. Ayrıca yeni versiyon perfonmans bakımından da daha başarılı.
|
|
| ||||
| ||||
bende şuan onu yapıyodum zend olanı kuruyodum 2.4.0 ama sitede suan hiçbir sayfa açılmıyo hata verdi hata: zend optimizer not installed |
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu http://www.vbseo.com/downloads/ adresinden compatability scriptini download edip server'ın hangi versiyona uyumlu olduğunu kontrol edebilir misin ?
|
|
| ||||
| ||||
zend optimizere uyumlu değil ioncube a uyumlu server sahibi ile dün konuştuğumda zend optimizer kurulu demişti ::::::::::::::EDİT:::::::::::: sorunu hallettim 2.4.0 yaptım ::::::::::::::EDİT - 2::::::::::::: bi sorun daha ; yerli müzik , yabancı müzik ,video klip gibi 3 tan forum var bunların içinde istekleriniz alt forumu hepsinde ortak.... istekleriniz forumuna girmek isteyen kişi sadece yerli forumların istekleriniz alt forumuna girebiliyo... istekleriniz alt forumlarının hepsinin urlsi aynı nasıl değiştiririm Last edited by netsky; 04-03-2006 at 12:52 PM. |
|
| |||
| |||
bölüm isimlerini aynı yapma giremezsin.
|
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu Quote:
|
|
| |||
| |||
|
URL ReWrite da "Güncel" forumunu niçin "Guncel" olarak değil de "Guencel" olarak reWrite ediyor bir fikri olan var mı ? -------------- Hadiyaa.com Matraksiyon |
|
| ||||
| ||||
Kullandığın versiyon nedir ? Eğer 2.4.0 kullanıyorsan vbseo control panel'inde Replace Non-English Characters in URLs? seçeneğini No yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Türkçe karakterleri ingilizce karşılıkları ile değiştirmek için : config_vbseo.php dosyasında Code: ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ****** // The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced // by default. $vbseo_custom_char_replacement = array( Code: 'Č' => 'c', 'č' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'ı' => 'i', 'İ' => 'i', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e'); |
|
| |||
| |||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu yaw lizard üstte dediğin yaptım ama bu sefer açılan sayfa açılmıyor bunu yaptıktan sonra boş sayfa çıkıyor |
|
| |||
| |||
evet benim hatam sorun çözüldü
|
|
| ||||
| ||||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu Bu arada site adresinizi alma imkanım var mı ? vBseo kullanan siteleri tavsiye ettiklerim arasına ekliyorum sitemde .
|
|
| |||
| |||
paylastr.com
|
|
| |||
| |||
| Re: vBSeO 2.3.2 de türkçe kelime sorunu Quote:
ben bunu indiremedim 3.4 kb olarak iniyorr nasıl olcak acaba |