ben siteme kurdum fakat bir sorunum var footerdakısmı alt alta gelmiş gibi bunu nasıl düzletirizCode:İletişim - TaThLi ForuM | TaTLı ForuM - Admin - Moderatör - Arşiv - Yukarı git
This is a discussion on vBSEO 2.0 Stili - Web 2.0 Temalı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben siteme kurdum fakat bir sorunum var footerda Code: İletişim - TaThLi ForuM | TaTLı ForuM - Admin - Moderatör ...
ben siteme kurdum fakat bir sorunum var footerdakısmı alt alta gelmiş gibi bunu nasıl düzletirizCode:İletişim - TaThLi ForuM | TaTLı ForuM - Admin - Moderatör - Arşiv - Yukarı git
ben siteme kurdum fakat bir sorunum var footerda iletisim admin arşiv kismi alt alta gelmis gibi bunu nasil düzletiriz
Sadece Footer Degil Bütün Alanlarda varMuhtemelen Edit Yaptınız Ve Bir center Konu Kapatmadınız .
baska nerde var hocam edit yapmadan oncede vardı yanlız footerdaki bu hata :S
headerdeki login kısmı bazen kayboluyor bunun sebı nedır=
....
ie de yasanıyor bu sorun login kısmı kayboluyor. Benim tema ie de zaten heryeri hatalı
IE7 compatability header opsiyonunu deaktif etmelisiniz ( vbulletin ayarıdır bu )
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
teşekkürler mert bey login sorunu düzeldi.
Fakat benim kişisel bir sorunum var sitemin footer kısmını bir türlü düzeltemedim. vbseo web 2.0 stili ile alakalı olabilir mi?
vBSEO 2.0 stilinde öyle bir sorun bulunmuyor. Kullandığınız modifikasyonlar veya özelleştirmelerden oluyordur bu sorun.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
register.php sayfasında forum kuralları footerin altında çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirz.
Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor.
vB ayarlarınızı kontrol edin lütfen , blackberry den bunu kontrol edemiyorum.
vbseo style 1 ve 2 'de de aynı sorunla karşılaşıyorum. Bloglara tıklandığında bloglar yazısının altında değil sağ tarafta görünüyor. Nasıl çözebilirim?
![]()