Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Sağol![]()
This is a discussion on vBSEO 2.0 Stili - Web 2.0 Temalı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Sağol...
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Sağol![]()
Öğrenmenin en güzel yöntemiRenk değişimlerini CSS ayarlarından yapabiliyorsunuz. Ancak ayrıntılı anlatan birdöküman yok. Nette birkaç kişinin hazırladığı döküman var ama pek aydınlatıcı değil. Deneye yanıla yapıyorum ben![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Öğrenmenin en güzel yöntemiRenk değişimlerini CSS ayarlarından yapabiliyorsunuz. Ancak ayrıntılı anlatan birdöküman yok. Nette birkaç kişinin hazırladığı döküman var ama pek aydınlatıcı değil. Deneye yanıla yapıyorum ben![]()
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Benim en çok merak ettiğim bu temadaki butonlar... Bu açılır butonları başka bir temada nasıl kullanabiliriz?
Gerçekten bu butonları ayrıntısıyla vermeniz mümkün mü çok hoşuma gitti açıkcası![]()
Butonlar zaten paketin içerisinde bulunuyo Eşref bey.
Ben bu butonları başka bir temada kullanmak istiyorum. Paketten kastınız nedir? İmage dosyası içinde bunlara bağlı birşey bulamadım. Sadece kodları var fakat kodlarını başka bir temaya yüklediğimizde sorunlarla karşılaşıyorum.
türkçe butonu var mı temanın
Bu tema sadece vBSEO lisans sahiplerinin kullanımına sunulmuştur.
Şu üst butonların kodları yok mu ya![]()
Eşref bey üstte bulunan herhangi bir buton yok kaldı ki vBSEO ürünlerinin kodlarını başka yerde kullanamazsınız. Bu kullanım sözleşmesine aykırıdır.
vbseo 1.0 pro sürümünü kullanıyorum şimdiki haline getirmek için baya bir uğraştım. 2.0 versiyonunda şimdi sıfırdan uğraşmam gerekecek , neyse uğraşalım diyorum vb 4 çıkınca gene uğraşmak zorunda kalacakmıyız acaba, yani vb 4.0 uyumlumu yoksa uyumlu bir versiyon mu çıkacak
vBSEO stilleri vB 3.8 stilleri içindir. vB4 tamamen farklı bir kod kullanmakta ve şu anda kullandığınız hiçbir stil çalışmayacaktır. Ama vB 4'un kodu çok güzel ( yazdığım için biliyorum :P )
Ne zaman hizmete sunulur pekiHeralde lisanslılar için ek ücret ödemeden indirebileceğiz değil mi?
Birde sadece navigasyon şeklinde navbar vardı bunun kodu zaten yazıyor. Bunu kendimin başka bir temada kullanmak yasak mı?
Last edited by Zeky; 07-29-2009 at 05:09 AM.
Fiyatlar konusunda bilgim yok , ben sadece kod yazarım ama az kaldığını söyleyebilirim. Ilk alpha yayınlanma aşamasına geldikten sonra 2 ay içinde en fazla Gold çıkar ki ilk alpha çok uzakta değil.