Serhat Bey butonlar için teşekkür ederim. Rep falan yok galiba burda, olsa vercektik.![]()
![]()
This is a discussion on vBSEO 2.0 Stili - Web 2.0 Temalı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Serhat Bey butonlar için teşekkür ederim. Rep falan yok galiba burda, olsa vercektik....
Serhat Bey butonlar için teşekkür ederim. Rep falan yok galiba burda, olsa vercektik.![]()
![]()
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
Temayı bende kurdum fakat kategori sıralarken,
vBSEO Home > Forum Adı > Forum Kategorisi > Duyurular
diye linkliyor vbseo linki ekleniyor yani bu link duracak mı yoksa kaldırmamız da bir sakınca var mı ?
Navbar dan düzenleyebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Öncelikle paylaşımınızdan dolayı teşekkulrer
Ama bazı hatalar var sizinle paylaşıyım. Sizde yakın zamanda düzeltir ve duyurursanız sevinirim.
1. hata kayıt ol kısmında footer bölümü hemen navbarın altına geliyor ondan sonra kayıt olma sözleşmesi geliyor.
2. hata vblog kullanıyorsanız vblog un navbarı ekledigi açılır menüye tıkladıgınızda sosyal aktivitelerde çıkıyor menü.
3. hata Bölüme tıkladıgımızda title etiketinde html tagların çıkması
4. hata css konulması gereken css kodları sayfa içine eklenmiş buda sayfa kodlarının karışmasına sebep oluyor.
Eğer arkaplanı beyaz yerine farklı bir renk yapıp forum tablosunu beyaz yaparsanız daha iyi olur.
Vb 4 e geçilmesi sizin yaptıklarınızdan buradakilerin mahrum kalacagı anlamına gelmemesi lazım. Yine karar sizin![]()
saol hoca'da indiremiyorum bunu![]()
vBSEO 2.0 Stili sadece vBSEO lisans sahiplerine sunulan bir stildir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Nurettin bey , stil üzerinde bir düzenleme veya güncelleme yapma planımız yok.
link üzerine gidildiğinde çıkan css tablo genişliğini nerden değiştiricez?
Kullandığınız modifikasyonların templatelerini kontrol edin.
Merhabalar,
Gerçekten hoş bir tema. Yapımcılara teşekkürler.
Fakat sormak istediğim birkaç soru var:
Altforumlar direk tek sütünda alt alta geliyor. Fakat ben bunların 2 sütüna ayrılmasını istiyorum sayfanın çok uzamaması için. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Ayrıca forumdaki renklerin değişimini ayrıntılı olarak anlatan bir bölüm var mı forumda? Nerden neresi değişir gibi vs.
Merhaba,
Alt forumların alt alta gelmemesi için Vbulletin seçenekler - Vbseo.com 2 style modifications -- Enable CSS Subforums Modification "Hayır" olmalı
Renk değişimlerini CSS ayarlarından yapabiliyorsunuz. Ancak ayrıntılı anlatan birdöküman yok. Nette birkaç kişinin hazırladığı döküman var ama pek aydınlatıcı değil. Deneye yanıla yapıyorum ben![]()