Eklediğim kodda hata var mı peki?
İE6 da sorunsuz. Mozilla da sapıtıyor.
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on vBSEO 2.0 Stili - Web 2.0 Temalı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Eklediğim kodda hata var mı peki? İE6 da sorunsuz. Mozilla da sapıtıyor....
Eklediğim kodda hata var mı peki?
İE6 da sorunsuz. Mozilla da sapıtıyor.
<!--VBSEO_RR_1--> değişeceği:
Code:<h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement">Bu Sayfa Forumdaki <b>[forum_title] </b>Konularının Listesini İçerir . [forum_description]</p><!--VBSEO_RR_2--> değişeceği:Code:<h2>[thread_title]</h2><p id="relevant_replacement"> [parent_forum_title] Katagorisinde ve <b>[forum_title] </b>Forumunda Bulunan <b> <em><font color="#000080">[thread_title]</font></em></b> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[first_post_20_words]...</p>
Code:<h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement">Bu Sayfa Forumdaki <b>[forum_title] </b>Konularının Listesini İçerir . [forum_description]</p>Code:<h2>[thread_title]</h2><p id="relevant_replacement"> [parent_forum_title] Katagorisinde ve <b>[forum_title] </b>Forumunda Bulunan <b> <em><font color="#000080">[thread_title]</font></em></b> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[first_post_20_words]...</p>
Şeklinde vbseo sayfasında ayarlandı.. temayı editleyip birşeyler ekliyecekmiyiz acaba ? Çünkü temada bu sayfada bunu bu sayfada bunu ekleyin şeklinde birşey bulamadım..
Teşekkurler.
Sizin Verdiğinizi denedim hatalı oldu.
Bende aşağıdaki gibi yaptım ama emin olamadım.
<!--VBSEO_RR_1--> değişeceği:
PHP Code:<h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement"> forumlarinda <b>[forum_title]</b> bölümü [bb_title]. [forum_description]</p>
<!--VBSEO_RR_2--> değişeceği:PHP Code:<h2>[thread_title]</h2><p id="relevant_replacement"> <em>[thread_title]</em> , <b>[forum_title]</b> forumunda, [parent_forum_title] Kategorisinde Bulunmaktadır; [first_post_30_words]...</p>
PHP Code:[parent_forum_title] - [forum_title] at wikiturkey.com
PHP Code:[parent_forum_title] - [forum_title] at wikiturkey.com
Merhabalar
Mert bey
kontrol panelındeki profil gizliliği kızmı çıkmıyor bu temada bilginiz olsun.
ikincisi
üstteki üye giriş kısmı da görünmüyor ie ile
Profil gizliliği ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
vBSEO Style 1.0 PRO, defult vbulletin temasının yerine çalışıyordu malum. Oysa vBSEO 2.0 böyle değil anladığım kadarıyla? Yani yani 2.0'ı ayrı bir tema olarak ekliyoruz ve 2.0 üzerinde yaptığımız tüm çalışmalar ve olası sorunlar/çözümler hiç bir şekilde defult temaya zarar vermiyor. Doğru mu anladım acaba?
Pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım da...
Bir de, vBSEO style 1 ve 2'den sonra, çok çok beğendiğim vbtech.com temsını da ortak kullanıma açmanız enfes olur doğrusu. Bence o da kusursuz bir temaydı... (İsteyenin bir yüzü...)
Not: Profil Gizliliği denilen şey, sanırım, hariçten Profil kategorisi eklenmiş ise onların Profil sayfasında (varolan profil tanıtım bilgilerinin altında) görünmesine dair...
Profil gizlilik ayarları gayet sorunsuz çalışıyor. Şimdi kontrol ettim ve en ufak bir aksaklık bulunmuyor.
Eklediğiniz her temayı default temadan ayrı olarak eklemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde temalarda yaptığınız değişiklikler sadece o temalarda kullanılır.
vBTech temasını güncellemem imkansız çünkü hiç vaktim yok kaldı ki artık güncelleme mantıklıda değil neticede vBulletin 4 alfa testi 10 gün civarında bir süre sonunda başlayacakken neden oturup komple değişecek bir temayı yeniden yazayım ki ?
Stil 2.0 ı yayınlayıp yayınlamamak konusunda bahsettiğim olgudan dolayı çok düşündük. Hem destek olgusunun çok olacağından hemde vB 4 çıkacağından vazgeçiyorduk ancak yayınlayalım sözümüzü tutalım dedik.
O da doğru ya... Haklısınız. 4.0'a kitlenelim biz...
Gercekten Güzel Tema Dizayn Yapan Kodluyan Arkadaşın Ellerine Saglık![]()
Mert'Bey Sag olsun Temanın Butonlarının Psd Eklemiş Açıkcası Pek Psd Benzemiyor AmaŞaka Tabi Çogu Kişi Bu Yönden Sorun Çekecektir Biliyorum Benimde Bir Katkım Olsun Buyrun Size Türkce Butonları
Kolay Gelsin ...
![]()
Teşekkürler Serhat Bey butonlar için. Normalde biz prensip olarak psd yayınlamıyoruz. Buna rağmen kullanabilen olur diye boş halde ekledim ben.
Teşekkürler Serhat.![]()
Öncelikle çok teşekkür ederim Mert Bey.
Çok güzel bir tema.
1.0 da kaldırmıştım bu kısmı ama şuan bulamıyorum
Logo altındaki Site İsmini nasıl kaldırabiliriz.
Yani şu yazıyı.
vBulletin Search Engine Optimization
Bilen arkadaşlar da cevap yazarsa sevinirim.
Navbar templatinde
Yanıtınız için teşekkür ederim.
header'den kaldırdım ama.