This is a discussion on vBSEO 2.0 Stili - Web 2.0 Temalı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by gscimbom 4.x desteği var mı Mert bey ? Bu arada sitenizde özellikle tek konuda mesaj sayısı 5000 ...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Teşekkür ederim öneriniz için ilgileniyorum. Gerçi ticket açmıştım sizin de bilmenizi istedim her ne kadar burası yeri olmasa daBizim forumun link yapısı kendiliğinden değişiyordu ciddi kayıplar yaşattı bize. Teknik arkadaş upgrade yapın dedi yaptım. Bakalım...
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/vhosts/url/httpdocs/includes/class_core.php(4078) : eval()'d code on line 1
product_vbseo.com_2.0_style Plugin ve Ürünlerde ürün yönetiminden yükledim, diğer XML'yide stiller bölümünden yükledim ana sayfaya geçiş yaptığımda eski temalarda da web 2.0 temasında da alt alta satırlarca bu hata kodu ile karşılaşıyorum. Acaba sorun nerde?
vBSEO stili vB4 ile uyumlu değildir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert Bey teşekkürler, ancak vb4 kurduktan sonra forumumda yüklü diğer tema da çalışmaz oldu kopyaladığım aynı hatayı o da veriyor. Acaba o tema da mı vb4 ile uyumlu değil?
vB3 versiyonu stiller vB4 ile uyumlu değildir.