Results 1 to 9 of 9
Like Tree4Likes
  • 1 Post By RiNNeGaN
  • 1 Post By halilymz
  • 1 Post By zbahadir
  • 1 Post By webmastersitesi

vbseo 149 dolara satıyor ama alın kafanıza göre hareketin edin mi diyor

This is a discussion on vbseo 149 dolara satıyor ama alın kafanıza göre hareketin edin mi diyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; burada kimse yardým etmeyecekmi? vbulletin ve vbseo ya toplam kart komisyon ücretleri ile birlikte 650 tl gitti ama kimse yardýmcý ...

Junior Member
    Real Name
    Cemil Turkmen
    Liked
    0 times

vbseo 149 dolara satıyor ama alın kafanıza göre hareketin edin mi diyor

burada kimse yardım etmeyecekmi?
    vbulletin ve vbseo ya toplam kart komisyon ücretleri ile birlikte 650 tl gitti ama kimse yardımcı olmuyor. alın kafanıza göre takılınmı demek istiyorsunuz. hani vbseo ayarları ben 3.6 indirdim. kimse 3.6 ayarları hakkında bişey yazmamış bumu destek forumu.

lütfen 3.6 ayarlarını resimli anlatım yaparmısınız. türkçe desteği ayarlar, hangi ayarlar ne işe yarıyor vs.. gibi. tşk..

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Cemil Bey ,

vBSEO ayarları optimize şekilde gelmektedir. Bizim yapmamız gereken sattığımız ürünün düzgün çalışmasını desteklemek ve bu ürün ile ilgili destek vermektir. Daha iyi kullanım ile ilgili bilgi vermesi gereken kişiler bizler değiliz. Evet burası bahsettiğiniz gibi destek forumu , en iyi ayar forumu değil.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Cemil Turkmen
    Liked
    0 times
    diş protezleri ve çeşitleri modelleri düğümçeşlerı

default ayarlar böylemi çıkıyor. ç - ş - ı - ğ - ö harflerini nasıl düzenleyeceğim. bir anlatım yaparsanız sevinirm teşekkürler.

Senior Member
    Real Name
    Halil Yılmaz
    Liked
    5 times

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by halilymz View Post
    Cemil Bey'e anlatmaya çalıştım forumunda Türkçe kullanmasına rağmen ne UTF-8 nede ISO-8859-9 karakter kodu kullanıyor. Bundan dolayı düzgün değişimler gerçekleşmiyor.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member RiNNeGaN's Avatar
    Real Name
    Levent
    Liked
    10 times
    Bir sorun olduğunda konu açıp sorarsan yardımcı olmak için elimden geleni yapmak isterim.Çünkü bende ilk zamanlarımda senin gibi düşünüyordum,fakat zamanla buraya hataları , yaşadığı durumu paylaşınca emin ol ki destek olunmakta..Bu arada greyder28 vbseo hayırlısı olsun.

Senior Member
    Real Name
    Halil Yılmaz
    Liked
    5 times
    Ben bu durumu şuna bağlıyorum. İnsanlar bir sorun yaşadığında kendileri sorunun detaylarını biliyor ve karşı tarafında bildiğini farz ediyorlar. Benimde soru/cevaba dayalı foum sitem var. Üye gelliyor bir konu hakkında soru soruyor ama bir türlü durumunu detaylı anlatmıyor. 10-15 defa soru sorup durumu hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra soruya yanıt verebiliyoruz. Burdaki durumda biraz ona benziyor. Sorununuzu detaylıca anlatırsanız emin olun sağlıklı bir cevap gelecektir.
    Basit bir mantıkla düşünün. Herkes sattığı üründen başkalarının memnun kalmasını ister.
    vbseo da takıldığınız ve yapamadığınız bir yer varsa soruyu iyice detaylandırarak sorun cevabınızı alırsınız. zaten sizin içinden çıkamadığınız durumlarda vbseo ekibi sizden ticket açarak ftp admin panel bilgilerini alarak kendileri müdahale ediyor.

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Web sitesi sahibi bir kişi forumu kurabilmeli, ayarlayabilmeli ama bunları yapamıyorsa forum işlerine girmemeliler. Hadi girdiler her şeyi başkalarından beklememeli.

vBSEO kurulum paketi içinde kurulum veya upgrade çok basit bir şekilde anlatılmıştır. Kaldır ki her sorunun cevabı forumda onlarca kez soruldu ve cevaplandı.

Senior Member webmastersitesi's Avatar
    Liked
    16 times
    Blog Entries
    3
    Bence vbseo en iyi destek sunan eklenti forumu. İnanılmaz öz verili insanlar var. Ama yabancı dillerde daha çok yardım alabiliyorsunuz. VBSEO standart ayarları oldukça iyi şaşmamnızı öneririm.