Stil dosyasını Styles & Templates kısmından product dosyasını Product manager'dan import edeceksiniz.
This is a discussion on vBSEO 1.0 PRO Stili Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Stil dosyasını Styles & Templates kısmından product dosyasını Product manager'dan import edeceksiniz....
Stil dosyasını Styles & Templates kısmından product dosyasını Product manager'dan import edeceksiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Tatilden dönüşte vb seo temasını kurdum ama 1-2 tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
Numara verdiğim sorunları nasıl çözebiliriz
1 - Yazıyı nasıl değiştirebilirim
2-Text here yazısını kaldırmak istiyorum
3-Konu logonun altında kalıyor
4-Çizgiyi alta indirebilirmiyiz Ruh halimin altına
5-Link yazan yeri nasıl değiştirebilirm
Birde iki tane tag sistemi oldu alt alta çıkıyor seo ile geleni nasıl kaldırabilirim
Tşk.
Hepsini templatelerden düzenleyebilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
3 çözdüm ama 2 sini çözemedim 3. sorun ve 5. sorun :S
Mert bey eski vbseo 1.0 stilinde alt forumlar alt alta ve solunda siyah nokta (dot) vardi.yenisinde cikmiyor.:s
Siyah nokta ?
evet onu bendede yaptı alt forum yöneticisinde 2 tane işaretliyorum ama vbseo 1.0 alt alta sıralıyor anlamadım sorunu ve tag sistemini hala çözemedim vbseo temasıyla geleni kaldıramıyorum
upload ettim resimi
Subforumları liste olarak göstermek istiyorsanız templateleri düzeltebilirsiniz. Bu stil de bu özelliği eklemedik.
İşte hocam ufak bir yardım etseni hemen düzeltecegiz![]()
Mert bey bilgiginiz uzere temada 100-150 tane sablon var.hangi sablonu duzenleyecegimizi birakalim bu sablonlarin icersinde ne oldugu belli olmayan karakterler var.Demek istedigim bu editleme islemleri edebiyatta kompozisyon yazmaya benzemiyor.
php ve css de master yapmadim ben.zaten yapmis olsam burda bu sorulari sormazdim![]()
banada türkçe buton lazım
Kendiniz yapabilirsiniz.