vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbBlog Turkce Dil Dosyasi Olan Varmi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar biliyorum yeri burasi degil ama nette araya araya girmedigim site kalmadi... Elinde vbBlog'un Turkce dil dosyasi olan varsa paylasirsa ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbBlog Turkce Dil Dosyasi Olan Varmi?
Arkadaslar biliyorum yeri burasi degil ama nette araya araya girmedigim site kalmadi... Elinde vbBlog'un Turkce dil dosyasi olan varsa paylasirsa sevinirim... Saygilar... |
|
| |||
| |||
|
cook tesekkur ederim, okadar aradimki bulamadim, dun gece oturup sabaha kadar turkceye cevirmeye calistim.. Klavyede Turkce karakter olmadigi icin bir tuhaf olmustu... Bunu paylasmaniz gercekten cook iyi oldu...
|
|
| |||
| |||
|
blog dil dosyası nereye import ediliyo? az önce blog aldım, kurdum fakat Türkçe olayını çözemedim. maalesef vb blog kurulumu ve ayarlarıyla ilgili detaylı bir döküman yok. :( |
|
| ||||
| ||||
| Ekteki dil dosyasını yeni bir dil dosyası yüklermiş gibi yükleyin ancak "Dil paketinin üzerine yazdır" kısmından Türkçe dilini seçin
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler, onu hallettim bu arada admin panel ingilizce |
| Thread Tools | |
| |