Arkadaslar biliyorum yeri burasi degil ama nette araya araya girmedigim site kalmadi... Elinde vbBlog'un Turkce dil dosyasi olan varsa paylasirsa sevinirim...
Saygilar...
This is a discussion on vbBlog Turkce Dil Dosyasi Olan Varmi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar biliyorum yeri burasi degil ama nette araya araya girmedigim site kalmadi... Elinde vbBlog'un Turkce dil dosyasi olan varsa paylasirsa ...
Arkadaslar biliyorum yeri burasi degil ama nette araya araya girmedigim site kalmadi... Elinde vbBlog'un Turkce dil dosyasi olan varsa paylasirsa sevinirim...
Saygilar...
Ekte
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
cook tesekkur ederim, okadar aradimki bulamadim, dun gece oturup sabaha kadar turkceye cevirmeye calistim.. Klavyede Turkce karakter olmadigi icin bir tuhaf olmustu... Bunu paylasmaniz gercekten cook iyi oldu...
blog dil dosyası nereye import ediliyo?
az önce blog aldım, kurdum fakat Türkçe olayını çözemedim.
maalesef vb blog kurulumu ve ayarlarıyla ilgili detaylı bir döküman yok. :(
teşekkürler, onu hallettim
bu arada admin panel ingilizce
Hiçbir zaman admin panelleri türkçe ye çevirmemSiz istiyorsanız çevirip burada paylaşırsınız
![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam