Results 1 to 4 of 4

vb seo bana ne yarar sağlayacak

This is a discussion on vb seo bana ne yarar sağlayacak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arakdaþlar gerçekten bunu çok merak ediyorum. Görsel Setler Öncelikle sitemi 1 ay oluyor kuralý ve 700 üyeye ulaþtým an itabari ...

Junior Member
    Real Name
    ali poyraz
    Liked
    0 times

vb seo bana ne yarar sağlayacak

Arakdaşlar gerçekten bunu çok merak ediyorum.
    Görsel Setler
    Öncelikle sitemi 1 ay oluyor kuralı ve 700 üyeye ulaştım an itabari ile.Dolayısı ile google indeksleyeceğini indekseledi diye düşünüyorum,yani satın alsam nasıl bir faydası olacak merak ediyorum.cpu felan yiyor diyolar şu anda vps e geçmedim bide buna geçmek zorunda mı bırakıcak beni bu velet

.Google a kendi otomatik olarak sitemap gönderiyor diyorlar doğru mudur?
    .Almakla bitmez tamamen para tuzağı sizden daha çok para koparibilmek için herşeyi yapıyolar diyolar doğrumudur
    .Null korun siteniz kapanmaz vb lisansınız olduktan sonra diyolar( -ki bende vbulettin lisanslı kullanıcısıyım) doğru mudur?
    .Bana nasıl bir getirisi olacak gerçekten bunların cevabını alıp tatmin olursam almak istiyorum

Junior Member
    Real Name
    ali poyraz
    Liked
    0 times
    Ayrıca çok merak ediyorum bu site de neden vb seo yok adamlar resmi sitelerine kurmmaışlar dedirtiyor insana demekki bir bit yeniği var

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO.com üzerinde vBSEO kuruludur , kurulu olmadığını nereden çıkarttınız anlamadım.

Nulled software kullanmanın Türkiye Cumhuriyeti yasalarında çok ciddi cezai müadeleri bulunmaktadır. Kaldı ki nulled script kullanmanın çalıntı araba kullanmaktan hiçbir farkı yoktur. Kendi ve siteniz için bu tarz bir yakıştırma yapılması sizlerin tercihidir. Bize saygı duymaktan başka birşey düşmez.

vBSEO'nun faydaları kısa bir şekilde anlatmak ile bitmez. Ancak en kısa ve net açıklama olarak vBSEO , vBulletin script'inin SEO sorunlarının tamamını çözmekte ve bunun üzerinde vBulletin'de yer almayan birçok yeni özellik eklemektedir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Aclarde
    Liked
    0 times
    Hoşgeldin kardeş.
    cpu felan yiyor diyolar şu anda vps e geçmedim bide buna geçmek zorunda mı bırakıcak beni bu velet
    CPU yiyor olması iyidir . Sitenizi Arama Motoru Dostu yapmak için bi hayli çaba sarfediyor demektir

Ama normal Shared server Vbseo+500 online kullanıcı kaldıra bilir.

Ki üye sayınız arttıktan sonra VPS-e zaten geçmelisiniz.

Google a kendi otomatik olarak sitemap gönderiyor diyorlar doğru mudur?
    Sitemap kurduktan sonra sadece googla değil, Yahoo,Bing vb gibi arama motorlarına ping atıyor.

Null korun siteniz kapanmaz vb lisansınız olduktan sonra diyolar
    Kapanmasa da Lisans almakta fayda vardır. Forumda sadece Vbseo hakkında değil , Genel SEO hakkında diğer soruları da SEO uzmanlarına sora bilirsiniz.
    En önemlisi, Nulled scriptlerin içerisinde kastan hazırlanmış Bakcdoor (türkçesini bilmiyorum). Bu yolla Scripti null eden şahıs istediği zaman sitenizi hack ede biliyor.
    QUOTE]Ayrıca çok merak ediyorum bu site de neden vb seo yok adamlar resmi sitelerine kurmmaışlar dedirtiyor insana demekki bir bit yeniği var[/QUOTE]

Var tabi, Baksanıza url-ler yeniden yazılmış.