vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VB SEO Alacam ama aklıma takılan bazı sorular? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vb seo etkisini baya okudum webmaster sitelerinde.Bende su an zoints seo kurulu pek fazla memnun oldugum söylenemez sitemin kaliteli oldugunu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Vb seo etkisini baya okudum webmaster sitelerinde.Bende su an zoints seo kurulu pek fazla memnun oldugum söylenemez sitemin kaliteli oldugunu düşünüyorum ama zoinst seo kurmadan önce pr 3 iken kurduktan sonra guncellemelerde pr 1 e düştü. Şimdi şöyle bir durum var zoints seo kurulu iken bunu kaldırmamız mı gerekecek.vb seo kurdugum zaman indexlenen konularım gidecek mi? Ayrıca mert hocanın vb seo alınca yardım edeceginden şüphem olmadıgı için buraya uye oldum ve sıcak samimi yaklaşımlarını okudugum içinde vb seo almaya karar verdim Şu an benim hit 4K-5 K arası degişiyor.Site uydu yazılım sitesi bazı zamanlar yazılım vs cıkınca 8 K olduguda oluyor.Vb seo kurarsak bu hitlerde ne gibi degişmeler olur ögrenmek istiyorum Site 3 yıllık unutmadan belirteyim. Şimdiden teşekkur ederim.. |
|
| ||||
| ||||
|
Zoints'ten vBSEO'ya geçiş için farklı formatlar var Zoints'ten vBSEO'ya Geçi? makalesini okursanız detayyları görebilirsiniz. Hitlerinizde nasıl bir değişim olur birşey diyemem ancak vBSEO hep yukarı ilerleme konusunda yardımcı oluyor.
|
| Thread Tools | |
| |