vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vB-Hacker.com AÇILDI..!! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba. Uzun suredir planladığım bi projeyi bugun hizmete sunuyorum. ve v b-Hacker.com -- vBulletin Geliştirme Merkezi Açtık Bugunlerde önune gelen,vbulletin ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vB-Hacker.com AÇILDI..!!
Merhaba. Uzun suredir planladığım bi projeyi bugun hizmete sunuyorum. ve v b-Hacker.com -- vBulletin Geliştirme Merkezi Açtık Bugunlerde önune gelen,vbulletin kurmayı öğrenen herkez vBulletin sitesi açmaya kalkışıyor.birazda bu siteyi o yuzden açtım beki uyelere istenileni veren gerekilenleri yapan bir site olursa uyeler o siteye yönelir ve diğerleri iş yapamayınca dukkanı kapar.böğlece göruntu kirliliği kalmış olur.aslında atakan koc ve special k bir vBulletin sitesi açtığında bu kirliliği yok edicek bir site geldi die dusunmuştum ama onlarda değişik amaçlı sadece lisanslılara destek vericeklerini söğleyip ve uye alımını durdurdukları için bu siteyi açtım Amacımız Turk vbsini geliştirebildiğimiz kadar geliştirmek. bugun vbhackers'da 11 ustun coder var bunların 4'ü turk Atakan KOC,Hasann,BuRACH ve scream bu sayıyı artırabilmek için elimizden geleni yapıcaz. Eklentilerimizin hepsini izin alarak yayınlanmıştır.Kendi vatandaşlarımız olan hasann ve atakan koc dan bile iizn alınmıştır.şu anda lisans ve vBulletin-seo işleriyle meşguluz onlarda bu ay içinde biter sanırım. Hepinizi beklerim iyi gunler Not:v b yazdığımda vbulletin oluyor vbulletin değil v b arada boşluk yok |
|
| |||
| |||
|
Bekliyoruz açılışını. Hayırlısı |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
hayırlı olsun kardeş.
|
|
| |||
| |||
|
Hayırlı Olsub BuRaCH
|
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler arkadaşlar.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun Burak. İnşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür ederim sadri bey.eğer istediklerimizi ve istenenleri yaparsak istediğimiz yere gelicğimizden şüphem yok. Bu arada bana şimdiye kadar en buyuk desteği verdiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum. |
| Thread Tools | |
| |