vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Üye isimlerinde sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bugün birşey fark ettim,dün gece burcu_yağmur nicki ile birisi kayıt olmuş profiline baktım ve "Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Üye isimlerinde sorun
bugün birşey fark ettim,dün gece burcu_yağmur nicki ile birisi kayıt olmuş profiline baktım ve "Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu sebepten dolayı Üyeye ait Profil gösterilemiyor." yazısı ile karşılaştım sorun nedir acaba ? Link:Aktifpaylaşım Community Sanırım üye nickinin yanına idsini koyarsam düzelir ama bu seferde googleda indexlenen sayfalarım gidecek zaten topu topu 4-5 sayfa var (onuda zor indexledi |
|
| ||||
| ||||
|
Edit:sorun düzeldi ama bu seferde link çok acayip oldu uyeler/burcu_ya%25F0mur/ şeklinde... |
|
| ||||
| ||||
| bunun sebebi üye isimlerinin cakismasini onlemek. ya user id eklemelisiniz yada türkçe karakterlere izin vermemelisiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Açıklama için teşekkürler mert bey |
|
| |||
| |||
|
ben de denilen gibi yaptım düzeldi, iyiki arama yapmadan konu açmamışım. tahmin etmiştim aynı dertten muzdarip birilerinin olacağını..teşekkürler
|
| Thread Tools | |
| |