vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ticket açmıştım sorun halloldu ticketı kapatabilirsiniz...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Ticket açmıştım sorun halloldu ticketı kapatabilirsiniz
|
|
| |||
| |||
|
'I' => 'i', 'i' => 'i', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'ı' => 'i', 'İ' => 'i', İ , ş ,ğ , ı urlde cıkmıyor ü , Ç , ç ve ö de sorun yok |
|
| |||
| |||
|
Sadece büyük Ş de hata var şuan gerisi düzgün
|
|
| |||
| |||
|
Evet aynen bende de ı harfleri ve İ harfleri çevrilemiyor - ile doluyor o alanlar. Geri kalan tüm harfler düzgün durumda. |
|
| ||||
| ||||
|
Düzelemeleri yaptıktan sonra kaydettiğinizde bilgisayarınızda uydun encoding olmak zorunda. Kaydedip sitenize upload ettikten sonra dosyayı bir daha düzenleyin sorunu göreceksiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Dediklerinizi yaptım mert gökçe imam ve sitemde şu hatayı verdi. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Hatalı düzeneme yapmışsınız. Örnek olarak verilen formatı dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. Fazla bir virgül veya unutulan bir noktalı virgül bu hataya yol açmıştır.
|
|
| ||||
| ||||
| Siz config dosyasının kodlarını olduğu gibi verirseniz daha iyi olur.Çünkü yanlış yada hatalı yapmıyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben komple demek istemiştim.
|
|
| |||
| |||
|
Bilgiler için teşekkürler. Uzun uğraşlar sonucunda becerdim.
|
|
| ||||
| ||||
| Kurulumu anladım aklamına takılanlar?
MErhaba arkadaşlar vBseo yu bugün satın aldım.Kurulumla ilgli Mert Bey'İn Türkçe read me sini okudum.Ama aklıma takılan bazı şeyler var. Mert Bey'in read me sinde yazan Quote:
1-vBseo eklentisini bu adımların hangisinde ürün yöneticisinden import edeceğiz. 2-Ben zoints seo kullanıyorum şuan.Peki zoints seo linklerini nasıl vbseo ya yönlendireceğim. 3-vBseo paneli nasıl Türkçeleştiriliyor? 4-Zoints Seo daki gibi Türkçe karakter yerleştimelerini nasıl yapacağız? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
1 bütün dosyaların upload işlemini tamamladıktan sonra ürün yöneticisinden içeri alabilirsin 2 vbseo ile zoints seo yu birlikte kullanamazsın zaten 2 side aynı işlebi görüyor vbseo tabi daha detaylı vbseoyu kurmadan önce zointseoyu kaldırmalısın 3 vbseo panelini panele girip language seçeneğini türkçe olarak seçip kaydettikten sonra panel komple tr olmuş oluyor 4 Tr karakter yerleşimi için vbseo config dosyasına bu topiciğin ilk sayfasında yazan değişiklikleri uygularsan linklerdeki Tr karakter sorununu çözebilirsin |
| Thread Tools | |
| |