vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Kaldırmak istediğiniz karakterleri aynı yöntem ile değiştirebilirsiniz....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
peki "|" karakteri kullanıldğında sistemin onu görmeden girek atlmasını istiyorum bunu nasıl yapabilriim yani boş mu bırakmalıyım karşılığını ?
|
|
| |||
| |||
| Türkçe karakter problemini tamamen gidermek için
Türkçe karakter problemi yaşayan arkadaşlarımızın bu problemi tamamen giderebilmeleri için aşağıdaki ekte bulunan kodu config_vbseo.php dosyasında bulunan kod ile değiştirmelerini öneriyorum. Böylece Türkçe karakter problemini tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
@ => %4 şeklinde çıkıyor bunu nasıl çözeriz (@ bu işareti kaldırmak istemiyorum)
|
|
| |||
| |||
| olmuyor olmuyor olmuyor bende ki kod Code: // ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array('à'=>'a','á'=>'b','â'=>'v','ã'=>'g',
'ä'=>'d','å'=>'e','¸'=>'io','æ'=>'j',
'ç'=>'z','è'=>'i','é'=>'i','ê'=>'k',
'ë'=>'l','ì'=>'m','í'=>'n','î'=>'o',
'ï'=>'p','g'=>'r','ñ'=>'s','ò'=>'t',
'ó'=>'u','ô'=>'f','õ'=>'h','ö'=>'ts',
'÷'=>'ch','ø'=>'sh','ù'=>'sh','ü'=>'',
'û'=>'y','ú'=>'','i'=>'e','s'=>'u','ÿ'=>'ia',
'À'=>'a','Á'=>'b','Â'=>'v','Ã'=>'g',
'Ä'=>'d','Å'=>'e','¨'=>'io','Æ'=>'j',
'Ç'=>'z','È'=>'i','É'=>'i','Ê'=>'k',
'Ë'=>'l','Ì'=>'m','Í'=>'n','Î'=>'o',
'Ï'=>'p','G'=>'r','Ñ'=>'s','Ò'=>'t',
'Ó'=>'u','Ô'=>'f','Õ'=>'h','Ö'=>'ts',
'×'=>'ch','Ø'=>'sh','Ù'=>'sh','Ü'=>'',
'Û'=>'y','Ú'=>'','I'=>'e','S'=>'u','ß'=>'ia');
Code: // ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array();
|
|
| |||
| |||
| Quote:
çok teşekkürler sizin söylediğiniz oldu |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Tesekkurler sorunsuz calisiyor
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Iyi çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
| vBSEO sadece lisans alınan domain adresinde kullanılmaktadır. Izinsiz veya lisansdaki domain adresini değiştirmeden başka bir adreste vBSEO kullanmak lisansınızın iptal edilmesine yol açabilir. Ondan dolayı en kısa sürede yukarıda vermiş olduğunuz adresten vBSEO'yu kaldırmalısınız yada domain transferi gerçekleştirmek için support ticket açmalısınız.
|
|
| |||
| |||
|
o cevap bana ise lisans sahibi benim zaten... Forum URLTypeOrder IDPurchasedRenew OnStatusLanguage1Forums - vBulletin2CO381.....September 23, 2007September 23, 2008OpenTurkish Forums - vBulletin a kayitli ve domainde lisansta ayni kiseye ait yani bana ve vb seo da o domaine ait gordugunuz gibi... |
| Thread Tools | |
| |