vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by ogogi Gerekli bilgileri ticket sistemi ile yolladım. Yardımlarınız için teşekkürler. Sistemde sizin tarafınızdan açılmış bir ticket göremiyorum. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Türkçe Support Ticket Sistemi |
|
| |||
| |||
|
saol Mert
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar 'ı' yada "iş" bende cevirmiyor! Editplus ile deyistiriyorum ve ASCII olarak kaydetiyorum. Ama sonra acinca harifler yine cevrilismis halde. Yardimci olurmusunuz lütfen
Last edited by Mamboo; 07-27-2007 at 04:44 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Lisans sahibi olduğunuz domain adresini bana gönderir misiniz lütfen.
|
|
| |||
| |||
|
ben yapamadım :S Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/mobil/domains/mobil-forum.com/public_html/includes/config_vbseo.php on line 609 |
|
| |||
| |||
|
config dosyasında arama yaptığımda bu çıkıyor // ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ****** // The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced // by default. $vbseo_custom_char_replacement = array( |
|
| ||||
| ||||
|
Düzenlemeyi yaptıktan sonra array'i kapatmayı unutmuşsunuz. Ilk mesajdaki kodu dikkatli inceleyin ve düzenlemeyi yaptıktan sonra son karakter ardından bunun olduğuna dikkat edin : ); |
|
| |||
| |||
| Quote:
kodlarım böyle şuan dğeiştirdim doğrumu Code: // ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ****** // The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced // by default. $vbseo_custom_char_replacement = array( '?' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e', 'Č' => 'c', 'č' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i'); |
|
| |||
| |||
| birde ilk measajınızdaki No chraters URLdeki İngilizce olmayan karakterleri değiştirme? olayını kapattım, bu işlemleri yaparken, kaydettim kendiliğinden evet konumuna geçti, burası hayır mı olacak yoksa evet mi gene ? |
|
| |||
| |||
| Quote:
vbseo kontrol panelindeki kelimeler neden düzenli değil mesela örnek Original Içeriği 301 ile Yönlendir '301' yönlendirme ile eski url'lerinizi yeni statik urllerinize yönlendirebilirsiniz. Bu şekilde eskiden crawl edilmiş url'lerin yenileriyle değişmesini ve Page Rank almış urllerinizn Page Rankleri korumanıza yardımcı olur. bu şekilde ? ki türkçe karakterler neden düzelmiyor ? |
|
| |||
| |||
| Yardımlarınız için teşekkürler Mert Bey. |
|
| |||
| |||
|
Peki | karakteri için bir çözüm var mı ? | karakterini %7C Olarak Görüyor Sistem Örnk. Konu Adı : Futbol , Menejerlik Oyunları | Resimli | Link : 458-futbol-menejerlik-oyunlari-%7C-resimli-%7C.html |
| Thread Tools | |
| |