Çok teşekkür ederim
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Çok teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Arkadaşlar komple kopyala yapıştır yaptığınız sorunlar olabiliyor.
Eğer satır satır alırsanız sorun olmaz.
Biraz uğraşıtırıyor ama haloluyo![]()
Mert Beyin dediği gibi edit plus ile kopyala yapıştır yaparsanız bir problem olmuyor fakat word notepad veya dreamweaver gibi programlarda sorun çıkabiliyor
ben notepad ile yaptım bir sıkıntı olmadı
teşekkürler
çok makbule geçti
Selam Mert..
Ne yazik ki bende bu soruna henuz bir care bulabilmis degilim..
" sıkıldım şu kanka muhabbetinden "HTML Code:http://www.turkforum.net/blogs/zumm90/618-sykyldym-thu-kanka-muhabbetinden.html
Dedigin tum uygulamalri gercekletirdim ama sansim bir turlu yaver gitmedi..Lutfen yardimci olabilir misin?
config_vbseo.php dosyasını bilgisayarınıza indirdiğiniz ve düzenlediğiniz zaman girmiş olduğunuz karakterler nasıl gözüküyor buraya paste edermisiniz lütfen.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
WeBuilder 2007 - HTML editor, CSS, JavaScript, VBScript, PHP, ASP, SSI, WML, Perl editor Programıyla tek seferde yaptım.
Tavsiye ederim.Çok kullanışlı ve esnek bir editör![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Replace Non-English Characters in Urls seçince karakter eşlemesine gerek kalmıyormu?
O seçenekte karakterleri belli değişkenlerle değiştiriyor.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
gerekli editlemeyi neyazikki bende beceremedim dosyayi tavsiye ettiginiz programla editliyorum kayit ettikden sonra dosyayi aciyorum dosya editlenmemis![]()
ticket acip gerekli bilgileri verdim gerekli düzenleme konusunda yardimci olursaniz sevinirim
tesekkür ederim..
Rica ederim![]()