Sistemde sizin tarafınızdan açılmış bir ticket göremiyorum.
Türkçe Support Ticket Sistemi
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by ogogi Gerekli bilgileri ticket sistemi ile yolladım. Yardımlarınız için teşekkürler. Sistemde sizin tarafınızdan açılmış bir ticket göremiyorum. ...
Sistemde sizin tarafınızdan açılmış bir ticket göremiyorum.
Türkçe Support Ticket Sistemi
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
saol Mert
Arkadaslar 'ı' yada "iş" bende cevirmiyor! Editplus ile deyistiriyorum ve ASCII olarak kaydetiyorum. Ama sonra acinca harifler yine cevrilismis halde. Yardimci olurmusunuz lütfen
Last edited by Mamboo; 07-27-2007 at 04:44 AM.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ben yapamadım :S
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/mobil/domains/mobil-forum.com/public_html/includes/config_vbseo.php on line 609
config dosyasında arama yaptığımda bu çıkıyor
// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array(
Düzenlemeyi yaptıktan sonra array'i kapatmayı unutmuşsunuz. Ilk mesajdaki kodu dikkatli inceleyin ve düzenlemeyi yaptıktan sonra son karakter ardından bunun olduğuna dikkat edin : );
şuan herhangi bi sorun yok
kodlarım böyle şuan dğeiştirdim
doğrumu
Code:// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ****** // The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced // by default. $vbseo_custom_char_replacement = array( '?' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e', 'Č' => 'c', 'č' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i');
birde ilk measajınızdaki No chraters
URLdeki İngilizce olmayan karakterleri değiştirme? olayını
kapattım, bu işlemleri yaparken, kaydettim kendiliğinden evet konumuna geçti, burası hayır mı olacak yoksa evet mi gene ?
replace non english characters Hayır seçeneğinde olucak.
Yukarda ki kod doğru![]()
tamam ayarladım, son birşey,
vbseo kontrol panelindeki kelimeler neden düzenli değil mesela örnek
Original Içeriği 301 ile Yönlendir
'301' yönlendirme ile eski url'lerinizi yeni statik urllerinize yönlendirebilirsiniz. Bu şekilde eskiden crawl edilmiş url'lerin yenileriyle değişmesini ve Page Rank almış urllerinizn Page Rankleri korumanıza yardımcı olur.
bu şekilde ? ki türkçe karakterler neden düzelmiyor ?
Browserınızın encoding'ini türkçe ye çevirirseniz karakterler düzelecektir.
Rica ederim
Peki |
karakteri için bir çözüm var mı ?
| karakterini %7C Olarak Görüyor Sistem
Örnk.
Konu Adı : Futbol , Menejerlik Oyunları | Resimli |
Link : 458-futbol-menejerlik-oyunlari-%7C-resimli-%7C.html