Ahmet Bey ,
Aynı mesajı support ticket , bu konu ve ingilizce bölümlerinde bir konuya atmışsınız. Sabırlı olup bir tane atmanız yeterlidir.
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ahmet Bey , Aynı mesajı support ticket , bu konu ve ingilizce bölümlerinde bir konuya atmışsınız. Sabırlı olup bir tane ...
Ahmet Bey ,
Aynı mesajı support ticket , bu konu ve ingilizce bölümlerinde bir konuya atmışsınız. Sabırlı olup bir tane atmanız yeterlidir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Öncelikle herkese selamlar. Forumdaki ilk mesajımı atıyor olmaktan dolayı çok mutluyum
"&" bu karakterin karşılığı olarak "amp" yazısı çıkıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?? Ilk mesajda yazan ayarları yaptım, türkçe karakter sorunu falan yaşamıyorum fakat o işareti bir türlü çözemedim..
Alttaki değişkeni ekleyin
PHP Code:'&' => ''
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Ben dosyanın içerisinde bu yazıları bulamadım. :(
// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array();
sorunumu hallettim yalnız soyle bir sey var vbseo da herhangi bir ayarı deiştirdigim zaman bazı urleler bozuluyor ü-u i-ı gibi oluyor config_vbseo yu her boyle oldugunda tekrar yuklemek zorunda kalıyorum sizce problem nedir?
config_vbseo.php dosyasında bir değişikliğk yapıcağınız zaman sitenizde bulunan dosya üzerinde değişiklik yapmalısınız ve ayarlarınızı bir kere boş kayıt etmelisiniz.
Teşekurler bunu halletim peki her linkten once rakam cıkıyor mesela ?spanyada'ki Vergilerini Fenerbahçe'ye Ödetmek ?stiyor - FB12.NET - Fenerbahçe Taraftar Birli?i Resmi Forum'lar? boyle burdaki rakam neden cıkıyor bu link burada tam gozukmuyor ama ispanyanın oncesinde 226 diye bir rakam var her konuda haberdede boyle.
ve son olarak bilgi amaclı bir sey sorucam v bulleting seceneklerde belilerdigimiz anahtar kelimeler dogrultusunda vbseo optimizasyonunu yapıcak deilmi her konu acıldıgında oradaki keywordlara gore googlede sıralamaları ilerilicek deilmi vbseo dan ayrı bir sey yapmam gerekiyormu bunun için?
Konu id si onlar ve urllerde bulunması gerekiyor.
peki seo hakkında biraz bilgi veririmisiniz keyword lar nerede olucak vbseo nun işleyisi nasıldır bnm googlede fenerbahce kelimesinde ilerlemem icin vbseo da yapmam gereken bir sey varmıdır acaba?
ve son olarakta sitemap.xml haber portalım icin olusturdugum bir site mapım vardı aynı zamanda bu sitenin icinde forumumda kurulu tekrar vbseo sitemap bu deilmi yeni bir site map yapmam gerekiyormu?
vBSEO Sitemap Generator kurunuz. Forum içerisinde ve benim bloğumda olan konuları okuyabilirsiniz.
kurdum onu onda sorun yok yalnız seo işleyişi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
ve ben vbseo yu kurarken htacees dosyayısın iceriindeki sadece .htacees dosyaysını aldım ftp ye dier text dosyaları zeus charoke isapi vs bunlar duruyor bilgisayrımda onları atmam gerekicekmi ve nereye :S kusura bakmayın basıınızı agrıtıyorum sabah sabah:( son olrakta lisansım patentim onaylanmadı diyor bunun ne kadar suresi var :(
Default ayarlar gayet uygundur. Hayır o dosyaları bir yere upload etmenize gerek yok. O dosyalar diğer webserverlar için açıklamaları içeriyor. Bir özellik ile ilgili sorunuz varsa konu açarak sorunuz Yavuz Bey.
teskurler acıcam.
Değişkenleri alttaki gibi tırnaklar arasında boşluk olacak şekilde kullanmak sakıncalı mıdır hocam?
Url'deki kelimelerin bitişik çıkıyordu, bazı karakterler için üstteki gibi tek tırnak arasında boşluk olacak şekilde kullandım. Linkler istediğim gibi görünüyor bu durumda ancak indexlenme açısından bir sorun olur mu bilemiyorum...'&' => ' '
Çizgi kullanın. Boşluk kullanmak iyi değil.