vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by gulsuna Merhaba, benimde sadece vb blog da kullanıcı isimlerindeki ı harflerini farklı simgelere çeviriyor ve üye adlarındaki ...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Evet düzgün olarak ayarlandığını düşünüyorum çünkü açılan konu başlıklarında herhangi bir problem yok, sadece üye isimlerinde ( hem forum hemde blog'da ) Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Bu olayı çözümleyemedim. ı harfini %FDl olarak çeviriyor. Boşluklar ise + şeklini alıyor.
Teşekkürler.
Bloglaırnıza baktım ve herhangi bir sorun gözükmüyor. Uye nickleri içinse alttaki ayarın kapalı olduğundan emin olun
PHP Code:define('VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS', 0);
Evet, dediğiniz ayarı kapatınca oldu. Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Iyi çalışmalar
Merhaba "Mert" bey,ben söylediklerinizi yaptım,önceden ***.com/showthread.php?id=*** tarzında görüntüleniyordu sayfalar.VBSeo kurduktan sonra ise html tarzında görünüyor,ona sözüm yok tam tersine işime geliyor,fakat 2 sorunum var 1.si link oluyor fakat
hatasını alıyorum.Bir de bir foruma gireceğim zaman örneğin ***.com/forumdisplay.php?f=*** tarzı bir kod var fakat vbseo dan sonra şu şekilde gösteriyor :Code:The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following:HTTP Error 404 - File or directory not found. Internet Information Services (IIS) Technical Information (for support personnel)
- Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
- If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
- Click the Back button to try another link.
- Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
- Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
***.com/forumdisplayphp?f=*** nokta[.]lar görünmüyor anlayacağınız. e doğal olarak tabi sayfa görüntülenemiyor yazıyor bir çözümü yok mu acaba bu arada elimdeki versiyon vbseo 3.2.0
Last edited by PerfectBulleTiner; 04-15-2009 at 09:58 AM.
Isminize ait bir vBSEO lisansı bulunmamaktadır.
ansi olarak kayıt edilse bile encoding hatası veriyor .. uncode yapıyorum ancak oda tamamen bozuyor siteyi ..
Isminize kayıtlı bir vBSEO lisansı bulunmamaktadır.
Teşekkürler Mert Bey Degişkenlerle Çözdüm![]()
Last edited by eTiKeT; 04-26-2009 at 03:48 AM.
Forumda yazılanları yaptım, ancak halen devam ediyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
- - -
http://www.hisseci.com
Last edited by mt1220; 04-24-2009 at 01:55 PM.
Kullandığınız Karakter değişkenleri seçeneğini hatalı seçmişsiniz.
Sorunun nerede olduğunu zaten belirtmedim mi ?
Karakter değişkenleri ayarını yanlış seçmişsiniz.