vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Url ler hakkinda soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Benim vbseo nun seo uyumlu hale getirdigi linklerle ilgili bir sorum olacak. Mesela, her uyenin profili icin /members/ adresini ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Url ler hakkinda soru
Merhaba, Benim vbseo nun seo uyumlu hale getirdigi linklerle ilgili bir sorum olacak. Mesela, her uyenin profili icin /members/ adresini kullaniyor, members yerine uyeler gibi turkce bir kelime kullanmak istersem bunu nasil yapabilirim? Arsiv icin ozel url belirleyebiliyoruz ama members yada members list icin url degistirme secenegi goremedim maalesef. |
|
| |||
| |||
|
yok artik o kadar secenek ne oyle Uzun uzun bakarim artik Tesekkurler, bu arada bende bi ugursuzluk var sanirim. Bu konuyu actiktan 2 dakika sonra vbseo sitesi database hatasi verdi Vbseo yu satin aldigim gun indirecekken de forumu bakim icin kapatmislardi. Hayirdir insallah |