ben karkter yerine giremiyorum ne yapmam gerek
configde sorun var saniri bilmiyom
This is a discussion on url karkter sorunu varmi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben karkter yerine giremiyorum ne yapmam gerek configde sorun var saniri bilmiyom...
ben karkter yerine giremiyorum ne yapmam gerek
configde sorun var saniri bilmiyom
Sizin açtığınız bir başka konu : bir bolume giremiyorum yardim etermsiniz ve bu konuda size yapmanız gerekenlerin hepsi anlatılmış durumda. Uygularsanız sorununuz kalkar.
Lütfen aynı konu üzerinden birden fazla konu açmayın ve bundan sonra destek istediğiniz bir konu olduğu zaman sorunlarınızı detaylıca anlatın. Aksi taktirde belirttiğim gibi ne anlattığınızı anlamak için soru sormıycam çünkü boş yere vaktimi harcatıyorsunuz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Sabahtin alinin Anesi hakina rahmetine boyle cikiyor
Select Your Forum URLleri Global Format 7 yaptim ben ama olmyor olmasi gibi ne yapmam gerek
Size yazılan cevapları okumanız gerek.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
mert ben yazilari okyorum emin ol ve bu hata geldi ve yapmadim ayarlari yaptim baska bolumler baktim olmadi
Select Your Forum URLleri Global Format 7 bende
Beyefendi bahsedilenlerin Select Your Forum URLleri Global Format 7 bende ile yakından uzaktan alakası yok. Bunu bir türlü anlamadınız. Detaylı olarak ben ve başkaları size anlattı.
ben herseyi oldu gibi yapiyorum vbseo calismiyorsa suc benim mi!!!??
ingilce yazariz bizde okdar zor gelyorsa anltiklarim ne diyem pes dogrusu gerkti gibi anlatiyorum sen anlamiyorsan o baska!!!
Güner bey ,
Size defalarca gerek ben gerek diğer arkadaşlar detaylıcana ne yapmanız gerektiğini anlattı. Herşeyden önce sitenizde birden fazla lisan kullanmak istiyorsanız hem forum hem database'iniz UTF8 olmalı. ISO dil değerleri sadece tek bir dil formatını destekler. Siz ise birden fazla dil desteği olsun istiyorsunuz. Bunu ancak database'inizi convert ederek yapabilirsiniz ki bu vBSEO'nun bir sorunu değil. Bunun haricinde Karakter değişkenlerine giremiyorsanız yapmanız gereken : bir bolume giremiyorum yardim etermsiniz konusunu okumak.
Url rewrite ayarlarınıın karakter değişkenleri ile zerre alakası bulunmuyor. Bunu da defalarca anlattık ve devamlı bu ayarlar ile oynamamanız gerektiğinide ben ve diğer arkadaşlar belirtti ancak buda bizim size malesef yeterince anlatamadığımız bir olgu olmuş ki hala oynuyorsunuz.
Ingilizce destek isteyip istememek tamamen size kalmış birşey. Elbette böyle bir opsiyonunuz da bulunuyor ancak sorunlarınızı doğru anlatmazsanız Ingilizce destek istemenizde birşey değiştirmeyecektir.
Bizler burada size yapmanız gerekenleri anlatabiliriz , bunun haricinde yapılması gerekenleri yapmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bunları yapamıyorsanız , yapabilecek bilginiz yok ise o zaman size tavsiyem konusunda uzman birilerini ücretle tutup yaptırmanızdır.
vbseo silcem ve yeniden kurcam karmasik oldu herse bakalim bu sefer olcak mi
:=) yavas yavas baka baka yapariz