vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Url değiştirme hakkinda yardim within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba; sitemin adresini degistirmeyi düşünüyoruz ancak google olsun alexa olsun eski domainim çok iyi sıralarda bu indexleri ve hitimi kaybetmek ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Url değiştirme hakkinda yardim
Merhaba; sitemin adresini degistirmeyi düşünüyoruz ancak google olsun alexa olsun eski domainim çok iyi sıralarda bu indexleri ve hitimi kaybetmek istemiyorum whm den ana sitemi www.TamPaylas.Net Silkroad Online Bot Merkezi yutube yapacam ancak indexlerin bire bir yönlenebilmesini nasil başarabilirim bu islemin + lari ve - leri nelerdir ? hit kaybim olurmu ? inş. anlatabilmişimdir derdimi birde örnek verim www.tampaylas.net/merhaba indexi ile googleden gelen birini www.tam-paylas.net/merhaba indexine yölendirmek istiyorum |
|
| ||||
| ||||
| www.TamPaylas.Net Silkroad Online Bot Merkezi yutube indexi ile googleden gelen birini www.tam-paylas.net/merhaba indexine yölendirmek istiyorum bu işlemi htaccess kullanarak gerçekleştirebilirsin. bu sayede hit kaybı olmaz 1. Yönlendirme İşlemleri 2. Yönlendirme İşlemleri adreslerine bakabilirsin |
| Thread Tools | |
| |