vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on ufak bir sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar az önce vbseo ve sitemap kurulumunu tamamladım ama şimdi admin panele girmek istediğimde 404 hatası verip anasayfaya yönlendiriliyorum. bu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| ufak bir sorun
merhabalar az önce vbseo ve sitemap kurulumunu tamamladım ama şimdi admin panele girmek istediğimde 404 hatası verip anasayfaya yönlendiriliyorum. bu hatanın neden kaynaklandığı konusunda bir fikriniz var mı acaba. diğer sorumda htaccess te bulunan #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] kısımlarını manuel olarak kendi adresimle değiştirmem gerekir mi acaba teşekkürler Last edited by Enver TR; 03-02-2007 at 09:23 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
evet bahsettiğin kısımları kendi sitene göre editle.
|
|
| |||
| |||
|
sorun dizini şifrelemekten kaynaklanmış şifreyi kaldırınca sorun çözüldü. şifreli dizin oluşturunca bu hatayı almamak için ne yapmamız lazım:( |
|
| ||||
| ||||
|
şifreli dizinlerde bu şekilde hata veriyor.Ben şuanakadar çözümüne rastlamadım bence en iyi yöntem admincp klasörünün ismini değiştir.
|
|
| |||
| |||
|
şifreyi kaldıracağız o zaman:( peki bu manuel değiştirmem gereken yer sadece forumun rootta olmaması durumunda mı gerekli yari forum /forumklasoru/ gibi bir yerdeyse mi gerekli? ---haylaz sitende pop açılıyor sanırım farketmedin--- |
|
| ||||
| ||||
| popmu alla alal naısl olur herhangi bir popup kodu eklemedim ben
|
| Thread Tools | |
| |