vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on üyeye tıklayınca başka üyenin profiline giriyor. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Galatasaray™ isimli üyemin linkine tıklayınca başka bir üyenin profiline (galatasaray1905) giriyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| üyeye tıklayınca başka üyenin profiline giriyor. Galatasaray™ isimli üyemin linkine tıklayınca başka bir üyenin profiline (galatasaray1905) giriyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Üyelerin profil linklerinde Üye id'lerini kullanarak bu sorunu giderebilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
Yardımın için teşekkürler ama hiçbişey anlamadım :S
|
|
| |||
| |||
| vbseo panelde custom rewrite rules vs. dedim ama üye ayarlarını göremedim. Bir ara girip kendim değişken, id vs. ekleyerek konu linkini falan değiştiriyordum sanırım orayı kastediyorsunuz fakat bulamadım. Nerden yapıyorduk o değişiklikleri vbseo panelde nerde acaba?
|
|
| |||
| |||
|
teşekkür ederim idyi ekledim.
|
| Thread Tools | |
| |