vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on üye profillerinde sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba, burdaki Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? kısmındakileri aynen uygulamama rağmen üye profillerinde sorun yaşıyorum. eğer üye adında ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| üye profillerinde sorun
merhaba, burdaki Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? kısmındakileri aynen uygulamama rağmen üye profillerinde sorun yaşıyorum. eğer üye adında ? ! : gibi karakterler varsa ve boşluk varsa hata veriyor. forumdan örnek vermek gerekirse -nicki aSi meLeq olan bir kişinin profiline uyeler/asi.meleq.html şeklinde gidiyor, ancak hata veriyor. uyeler/asi meleq.html yazınca normal şekilde giriyor -nickinde : (iki nokta) olan üyenin profiline (örn: uye:adi) uyeler/uye.adi.html şeklinde gidiyor. iki noktayı tek noktaya çevirdiği için hata veriyor. -aynı şekilde ! (ünlem) işaretini de noktaya çevirdiği için hata veriyor. bunları nasıl ve nerden düzeltebilirim acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
__________________ Bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı. |
|
| ||||
| ||||
|
Bu hatayı düzeltemez miyiz, id eklemek yerine. Orjinalliği açısından |
|
| ||||
| ||||
|
peki id olayını nasıl ekleyeceğim, değer olarak ne girmem gerekiyor acaba |
|
| ||||
| ||||
|
evet buraya mesaj yazdıktan sonra farkettim |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Tesekkurler Last edited by Misafir; 03-06-2007 at 08:04 PM. Reason: edit |
|
| ||||
| ||||
|
members/[user_name].html members/[user_id].html member-[user_name].html Custom bunlar galiba fakat user id ve username birlikte cıksa daha guzel olur diye dusunuyorum... atıyorum 19203-misafir.html gibi mesela |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Tesekkurler |
| Thread Tools | |
| |