vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Ücret ödendi;ama ben hala dosyayı indiremiyorum?

This is a discussion on Ücret ödendi;ama ben hala dosyayı indiremiyorum? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ücret ödendi;ama ben hala dosyayı indiremiyorum? Bu nasıl bir satın alma mantığı?A'dan Z'ye satın alma ve dosyaya sahip olma aşamalarının ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 06-21-2008, 08:25 PM
Junior Member

Real Name: Murat

Bu nasıl bir satın alma mantığı?A'dan Z'ye satın alma ve dosyaya sahip olma aşamalarının anlatılması gerekmez miydi?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 02:17 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator
vBSEO Total Customer SupportDesign for SEO

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 2
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Ödeme bilgilerinizi ve forum adresinizi gönderirseniz yardımcıo olabilirim. Lisans alma kısmı gayet açık ve net bir aşamadır.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 01:05 PM
Junior Member

Gayet açık ve net öyle mi?

" Lisans alma kısmı gayet açık ve net bir aşamadır. "diyorsunuz;demek ki kimi salaklar için (benim gibi) açık ve net değil.
Kaldı ki siz kurulum paketi almışsınız diyorsunuz,lisans başka kurulum paketi başka diyorsunuz.Bu nasıl bir satış yöntemidir?İlk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum.

Bu arada profilinizdeki e-mail adresine satın alma bilgilerini gönderdim.

Saygılar...
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 02:05 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

vBSEO Lisans ücreti 149$ dır.
Eğer kurulumu vBSEO Destek ekibinin yapmasını isterseniz bunun ücreti 79$ .
Eğer Güncelleme servisi isterseniz bunun ücreti 29$
Eğer marka kaldırma opsiyonu isterseniz bunun ücreti 117$ dır.

Siz lisansınız olmadan Kurulum paketi almışsınız. Şu aşamada lisans almadan hiçbirşey gerçekleşemez.

Gayet düzgün ve başarılı bir satış yöntemidir. Satılmış binlerce lisans içerisinde elbette sizin gibi sorun ile karşılaşan kişiler olabilir ancak bunu salaklık olarak adlandırmanız şaşırtıcı bir olgu. Dikkatsizlik demeniz sizin gibi eğitim üzerine site kuran birisi için çok daha doğru olmalı. Neticede eğitim verme hedefindeyken bu şekilde bir dil kullanmak hiç yakışık almıyor.

Bilgileri lütfen PM ile gönderiniz.

vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!

My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 05:48 PM
Junior Member

Merhabalar,
Hala sorunuma çözüm üretilmiş değil.
Kaç defa satın alma bilgilerini gönderdim;2 defa size 1 defa seo yöneticilerine;ama ingilizce bilmediğim için derdimi anlatamıyorum;dolayısıyla yardım edecek kişi olarak göründüğünüz için sizi rahatsız ettim.4.kez satın alma bilgilerini vcar'da görünen adresinize gönderdim.

(Not:Forumda verdiğiniz cevapla ilgili polemiğe girmek istemiyorum...)
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 05:54 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

Murat Bey ,

Size defalarca belirttim galiba hala anlamıyorsunuz. vBSEO Lisansı satın almadan dosyaları indiremezsiniz. Siz Kurulum lisansı almış durumdasınız. Ayrıca ödeme bilgilerini yine kaç defa belirttiğim üzere PM ile göndermelisiniz.

Şu aşamada 3 opsiyonunuz bulunmakta :

1. vBSEO Lisansı alırsınzı ve kurulum paketini tutarak kurulumu vBSEO Destek Ekibinin yapmasını seçersiniz.
2. vBSEO Lisansı alırsınız ve kurulum ücretinizin iadesini talep edersiniz.
3. Kurulum ücretinizin iadesini talep edebilir ve vBSEO lisansı almayabilirsiniz.

Her 3 opsiyon içerisinde geçerli olan ana olgu : vBSEO lisansı almadan vBSEO dosyalarını download edemezsiniz.
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 05:59 PM
Junior Member

Güzel kardeşim,bunu anladık artık,inatla salak muamelesi yapıyorsun insana; Sonra etik dersi verme ağzı kullanıyorsun.

İstediğim değerli kardeşim,

vBSEO Lisansını almak istiyorum; ancak yanlış tercihten dolayı yaptığım ödemenin tarafıma iadesini istiyorum...
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 06:06 PM
Junior Member

Bir de şu "PM" ile gönderme meselesi...nasıl olacak?

Ne hallere düştük Allahım.. ))
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 06:06 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

Lütfen herşeyden önce biraz saygılı konuşurmusunuz. vBSEO forumları içerisinde saygıı kitap etmek durumudasınız. Ödemeniz için geri ödeme talimatı veriyorum. 3 iş günü içerisinde ödemeniz gerçekleşir.
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 06:10 PM
Junior Member

Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Polemiğe çok yatkın bir mizacınız var.Her zaman her yerde ölçülü olmak şiarımdır;saygısızlık kendimedir;yaptığım değerlendirme de kendime yönelik zaten.Bir çok şeyi ıskalıyorsunuz.Bir süre tatile çıkmanızı öneriyorum naçizane...

Saygılar...
Reply With Quote
Old 06-22-2008, 06:12 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

Birşeyleri kaçıranın kim olduğunu ve gereksiz yere polemik yapanın kim olduğunu bu konuyu okuyan herkes görebilir Murat Bey.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules