Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 24 of 24

tıklandıgında başka kategorilere yöneldniriyor

This is a discussion on tıklandıgında başka kategorilere yöneldniriyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ya o şekilde olmalı yada forumismi-forumid/konuadi-id şeklinde olmalı...

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ya o şekilde olmalı yada forumismi-forumid/konuadi-id şeklinde olmalı
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Kerem Peksen
    Liked
    0 times
    Aslında bende de aynı sorun var ve çözülemiyor baktım yazdıklarınızın hepsine ve denedim olmuyor bir türlü, ayrıca forum url lerinde neden forum id sini görmek isteyeyimki o halde seo neden aldık, url lerde düzgün olarak forum title ı çıksın istiyorum, yani sonuç olarak url lerde title çıkarsa linkler sapıtacak, yada url yi forum id olarak ayarlayacağım o zamanda url lerde numaralar çıkcak ben ne anladım ki o zaman vBSEO nun etkisinden.
    Bilgisizlikten anlamamış olabilirm ama dedğinizden çıkardığım sonuç bu, ben hem url lerimin title olarak çıkmasını istiyorum, hemde alt forumlardaki aynı başlıkların birbirlerine karışmamasını istiyorum, bu ikisini bir arada yapamayacak isek söyleyin, başka çarelere bakalım.
    Saygılar.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Forum id sini görmek istemiyorsanız aynı forum isimlerini değiştirebilirsiniz.

Nasıl bilgisayarınızda Desktop üzerinde aynı isimli birden fazla klasör oluşturamıyorsanız , aynı olay burada da geçerlidir.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Quote Originally Posted by XANDERER View Post
    Aslında bende de aynı sorun var ve çözülemiyor baktım yazdıklarınızın hepsine ve denedim olmuyor bir türlü, ayrıca forum url lerinde neden forum id sini görmek isteyeyimki o halde seo neden aldık, url lerde düzgün olarak forum title ı çıksın istiyorum, yani sonuç olarak url lerde title çıkarsa linkler sapıtacak, yada url yi forum id olarak ayarlayacağım o zamanda url lerde numaralar çıkcak ben ne anladım ki o zaman vBSEO nun etkisinden.
    Bilgisizlikten anlamamış olabilirm ama dedğinizden çıkardığım sonuç bu, ben hem url lerimin title olarak çıkmasını istiyorum, hemde alt forumlardaki aynı başlıkların birbirlerine karışmamasını istiyorum, bu ikisini bir arada yapamayacak isek söyleyin, başka çarelere bakalım.
    Saygılar.
    SEO sadece linklerden ibaret değildir.
    Linkleri eskisinde olduğu gibi bırakarak da SEO uygulamalarını kullanabilirsiniz.
    SEO genel anlamda sitenizdeki değişiklikleri arama motorlarına bildirmek, gelen botları içeriğe yönlendirmek ve arama motorlarına uygun site haritaları çıkarmak gibi daha pek çok işlevi vardır.

Forum id'leri neden önemli:
    İleride diyelim domain değiştirdiniz ama çok da google indexiniz var.
    İşte o zaman ufak bir kaç ayarla ip url'lerde id adresleri belli olan linkerinizi istediğiniz gibi yeni alan adınıza yönlendirebilirsiniz.

Aslında çok fazla detay var ama yazdıklarımı konuyu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Member
    Real Name
    Ali Gürelli
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Forum id sini görmek istemiyorsanız aynı forum isimlerini değiştirebilirsiniz.

Nasıl bilgisayarınızda Desktop üzerinde aynı isimli birden fazla klasör oluşturamıyorsanız , aynı olay burada da geçerlidir.
    buna vbulletin in eklentisi olan friendly url izin verirken neden 150 dolarlık bir sistem izin vermiyor şaşırtıcı.

seo kurmadan önce herşey normaldi.Desktop örneğiniz tamamen savunma amaçlı sunulmuş vbseo yu
    Neyse isimleri değiştirerek çözdük ama çok can sıkıcı.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBulletin friendly url'lerinin id gerekmediğini nereden çıkardınız acaba ?

Member
    Real Name
    Ali Gürelli
    Liked
    0 times
    vBulletin friendly url'lerinin id gerekmediğini nereden çıkardınız acaba ?

1.5 ay aynı altforum adlarını kullandım ve hiç sorun yaşamadım.Düzgün yerleri açtı.

vbseo yu kapayınca zaten sorun halloluyordu(aynı isimli alt forumlar karışmıyordu).vbseo yu aktif edince dangalaklaşıyordu sistem

neyse adları değiştirince çözdük

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ali Bey ,

http://www.vbulletin.com/forum/forumdisplay.php/1-vBulletin-Announcements bu url içerisinde id olmadığını iddia ediyorsunuz ancak bu url içerisinde id vardır. Id kullanırsanız aynı isimli forumların sorun yaratmayacağını anlatmaya çalışıyorum ancak malesef konuyu başka yerlere götürüp olmadık şeyler iddia ediyorsunuz.

Member
    Real Name
    Ali Gürelli
    Liked
    0 times
    Ali Bey ,

http://www.vbulletin.com/forum/forumdisplay.php/1-vBulletin-Announcements bu url içerisinde id olmadığını iddia ediyorsunuz ancak bu url içerisinde id vardır. Id kullanırsanız aynı isimli forumların sorun yaratmayacağını anlatmaya çalışıyorum ancak malesef konuyu başka yerlere götürüp olmadık şeyler iddia ediyorsunuz.
    Mert abi(yaşça büyüksünüz) ben id den felan bahsetmedim
    konuyu tartışmak içinde sölemedim inanın,yazarak anlaşmaya çalıştıgımız için sanki sitemli gibi gözüküyor yazdıklarım ama inanın değil.Sadece yukarda arkadaş yazmış bende ona destek oldum
    yoksa vbseo yu kötülediğim felan yok

neyse kolay gelsin teşekkürler yardımlarınız için

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2