Ya o şekilde olmalı yada forumismi-forumid/konuadi-id şeklinde olmalı
This is a discussion on tıklandıgında başka kategorilere yöneldniriyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ya o şekilde olmalı yada forumismi-forumid/konuadi-id şeklinde olmalı...
Ya o şekilde olmalı yada forumismi-forumid/konuadi-id şeklinde olmalı
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Aslında bende de aynı sorun var ve çözülemiyor baktım yazdıklarınızın hepsine ve denedim olmuyor bir türlü, ayrıca forum url lerinde neden forum id sini görmek isteyeyimki o halde seo neden aldık, url lerde düzgün olarak forum title ı çıksın istiyorum, yani sonuç olarak url lerde title çıkarsa linkler sapıtacak, yada url yi forum id olarak ayarlayacağım o zamanda url lerde numaralar çıkcak ben ne anladım ki o zaman vBSEO nun etkisinden.
Bilgisizlikten anlamamış olabilirm ama dedğinizden çıkardığım sonuç bu, ben hem url lerimin title olarak çıkmasını istiyorum, hemde alt forumlardaki aynı başlıkların birbirlerine karışmamasını istiyorum, bu ikisini bir arada yapamayacak isek söyleyin, başka çarelere bakalım.
Saygılar.
Kerem Pekşen / Oyun Ustaları
Forum id sini görmek istemiyorsanız aynı forum isimlerini değiştirebilirsiniz.
Nasıl bilgisayarınızda Desktop üzerinde aynı isimli birden fazla klasör oluşturamıyorsanız , aynı olay burada da geçerlidir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
SEO sadece linklerden ibaret değildir.
Linkleri eskisinde olduğu gibi bırakarak da SEO uygulamalarını kullanabilirsiniz.
SEO genel anlamda sitenizdeki değişiklikleri arama motorlarına bildirmek, gelen botları içeriğe yönlendirmek ve arama motorlarına uygun site haritaları çıkarmak gibi daha pek çok işlevi vardır.
Forum id'leri neden önemli:
İleride diyelim domain değiştirdiniz ama çok da google indexiniz var.
İşte o zaman ufak bir kaç ayarla ip url'lerde id adresleri belli olan linkerinizi istediğiniz gibi yeni alan adınıza yönlendirebilirsiniz.
Aslında çok fazla detay var ama yazdıklarımı konuyu anlamanıza yardımcı olacaktır.
vBulletin friendly url'lerinin id gerekmediğini nereden çıkardınız acaba ?
Ali Bey ,
http://www.vbulletin.com/forum/forumdisplay.php/1-vBulletin-Announcements bu url içerisinde id olmadığını iddia ediyorsunuz ancak bu url içerisinde id vardır. Id kullanırsanız aynı isimli forumların sorun yaratmayacağını anlatmaya çalışıyorum ancak malesef konuyu başka yerlere götürüp olmadık şeyler iddia ediyorsunuz.
Mert abi(yaşça büyüksünüz) ben id den felan bahsetmedim
konuyu tartışmak içinde sölemedim inanın,yazarak anlaşmaya çalıştıgımız için sanki sitemli gibi gözüküyor yazdıklarım ama inanın değil.Sadece yukarda arkadaş yazmış bende ona destek oldum
yoksa vbseo yu kötülediğim felan yok
neyse kolay gelsin teşekkürler yardımlarınız için![]()