arkadaşalr aynı adlı alt foruma sahip bir çok bölüm var görsel set ve e kitap olarak.
ve bunları sanırım sistem algılayamayarak başka kategorilere yönlendiriyor
Görsel Setler den bakabilrisiniz.
nasıl çözeceğim
This is a discussion on tıklandıgında başka kategorilere yöneldniriyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaþalr ayný adlý alt foruma sahip bir çok bölüm var görsel set ve e kitap olarak. ve bunlarý sanýrým sistem ...
arkadaşalr aynı adlı alt foruma sahip bir çok bölüm var görsel set ve e kitap olarak.
ve bunları sanırım sistem algılayamayarak başka kategorilere yönlendiriyor
Görsel Setler den bakabilrisiniz.
nasıl çözeceğim
altforumların adlarını değiştirerek çözdüm fakat başka çözüm yolu varmı arkadaşlar.
çok can sıkıcı
vBSEO ACP
URL Rewrite Ayarları -> Forum URL'leri ->Gelişmiş Ayarlar ->
Forum Yolu Başlık Parçalarını Belirleme //buradaki yerden Özel'i seçin ve bu kodu ekleyin; f[forum_id]
Ya da en kısa yoldan Genel Opsiyonlar bölümünden vBSEO uyumlu olan ayar grubunu veya diğerlerinden birini seçin ama vBSEO olanı öneririm.
Olur, ayarladıktan sonra kaydedildiğinden emin olun.
Ya da siz sorunu tam anlatamamış olabilirsiniz.
Örnek bağlantı ekleyin bakalım sizin sözünü ettiğiniz sorun tam olarak nedir?
ya şu an isimleri düzelterek yaptım da çok can sıkıcı laf kalabalığı felan oldu
sorun şu
görsel set ve e kitap olmak üzere farklı farklı yerlerde 6 adet alt forum var.
ve birine tıklandığında sistem sapıtıyor diğer bölümün alt forumuna yönlendiriyor
Ne yaptığınızı göremiyoruz isterseniz Ticket açarak yardım isteyin daha iyi olur.
Şu aşamada sitenizde forum rewrite kurallarında herhangi bir id kullanılmıyor Ali bey. Bu sorunu aşmak için ya aynı olan forum isimlerini değiştirmelisiniz , yada Zafer Bey'in belirttiği gibi forum rewrite kurallarına id eklemelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Hala aynı şekilde Ali bey![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Sanırım değişiklikler kaydedilmiyor ve Ali bey o ayrıntıyı göremedi.