Uzun süren emeklerimizden sonra TurkVB açıldı. Sizlere kısaca bu yazımda TurkVB'nin amaçlarından ve nasıl ilerleyeceğinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle TurkVB Nedir?
TurkVB; Atakan Koç ve ***** ***** tarafından hazırlanmış ve yönetilecek olan Türkçe içerikli Vbulletin Destek sitesidir. TurkVB'nin kendini diğerlerinden ayıran en büyük özelliği, sadece Lisanslı vBulletin üyelerinin siteye kabul edilmesidir. Null kullanımına kesinlikle karşı olduğumuzdan ve emeğe olan saygımızdan dolayı sitenin üyelik politikası böyle işleyecektir.
TurkVB'de neler var?
TurkVB'de vbulletin'i tartışabilecek, vbulletin hakkında sorular sorabilecek, programlama, tasarım, stiller, arama motoru optimasyonu, sunucu yönetimi, eklentiler, tema düzenlemeleri ve daha bir çok konuda tartışıp, paylaşım yapabileceksiniz. Bölümlerimizi konuların birbirleri ile karışmaması yüzünden hayli geniş tuttuk.
TurkVB'nin başındakiler kimlerdir?
special K
Bendeniz ***** ***** 7 senedir grafikerlik yapıyor ve tasarım dünyasının içersindeyim. Daha önce başka bir bulletin sistemin Türkçe destek sitesinde yöneticilik de yapmıştım. Vbulletin tema ve stil tasarlamada uzmanım ve bu sitede de bu yöndeki konularda ağırlıklı olarak destek vereceğim. Aynı zamanda vbseo "design for seo" takımındayım ve vblogetin gibi bir çok önemli vbulletin eklentisinin beta testerlığını yapmaktayım ama asıl işim dediğim gibi tasarım9nokta2 // Sesli Düşünceler adında bir tasarım ve sanat portalım var ve bu site tamamiyle vbulletin tabanlıdır. Onun dışında ***** ***** // Visual Experiments adresinden yaptığım grafik işlerini inceleyebilirsiniz.
Atakan KOÇ
Ben Atakan KOÇ. Vbulletin forumlar üzerine geliştirmeler yapmaktayım. Şuana kadar bir çok geliştirdiğim eklentim var. Bu forum ile Lisanslı Vbulletin Kullanıcılarına destek vermeyi ve bu desteği doğru dürüst yapmayı planlıyorum. Vbulletin.org da Master Coder olarak ve vBSeo da vBulletin Hacker olarak ünvanlarım ve ayrıca vbhackers da Vbulletin Guru olarak ünvanlarım bulunmakta. Bunların dışında kendi sitemi geliştirmekteyim. Diyarbakır da cenaze töreninde sokak çatışması - Ön Sayfa Community sitesinin bir çok tasarımını ve programlamasını kendim yaptım. Halende geliştirmeye devam etmekteyim. Şuana kadar 48 eklentim "Yayınlamadıklarım ile 100'ü geçer" bulunmaktadır.
Bekliyoruz...
TurkVB - Lisanslı Vbulletin Destek Topluluğu

LinkBack URL
About LinkBacks