Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 42

TurkVB yayında

This is a discussion on TurkVB yayında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Uzun süren emeklerimizden sonra TurkVB açıldı. Sizlere kısaca bu yazımda TurkVB'nin amaçlarından ve nasıl ilerleyeceğinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle TurkVB Nedir? ...

Member special K's Avatar
    Real Name
    special K
    Liked
    0 times

TurkVB yayında

Uzun süren emeklerimizden sonra TurkVB açıldı. Sizlere kısaca bu yazımda TurkVB'nin amaçlarından ve nasıl ilerleyeceğinden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle TurkVB Nedir?

TurkVB; Atakan Koç ve ***** ***** tarafından hazırlanmış ve yönetilecek olan Türkçe içerikli Vbulletin Destek sitesidir. TurkVB'nin kendini diğerlerinden ayıran en büyük özelliği, sadece Lisanslı vBulletin üyelerinin siteye kabul edilmesidir. Null kullanımına kesinlikle karşı olduğumuzdan ve emeğe olan saygımızdan dolayı sitenin üyelik politikası böyle işleyecektir.

TurkVB'de neler var?

TurkVB'de vbulletin'i tartışabilecek, vbulletin hakkında sorular sorabilecek, programlama, tasarım, stiller, arama motoru optimasyonu, sunucu yönetimi, eklentiler, tema düzenlemeleri ve daha bir çok konuda tartışıp, paylaşım yapabileceksiniz. Bölümlerimizi konuların birbirleri ile karışmaması yüzünden hayli geniş tuttuk.

TurkVB'nin başındakiler kimlerdir?

special K

Bendeniz ***** ***** 7 senedir grafikerlik yapıyor ve tasarım dünyasının içersindeyim. Daha önce başka bir bulletin sistemin Türkçe destek sitesinde yöneticilik de yapmıştım. Vbulletin tema ve stil tasarlamada uzmanım ve bu sitede de bu yöndeki konularda ağırlıklı olarak destek vereceğim. Aynı zamanda vbseo "design for seo" takımındayım ve vblogetin gibi bir çok önemli vbulletin eklentisinin beta testerlığını yapmaktayım ama asıl işim dediğim gibi tasarım 9nokta2 // Sesli Düşünceler adında bir tasarım ve sanat portalım var ve bu site tamamiyle vbulletin tabanlıdır. Onun dışında ***** ***** // Visual Experiments adresinden yaptığım grafik işlerini inceleyebilirsiniz.

Atakan KOÇ

Ben Atakan KOÇ. Vbulletin forumlar üzerine geliştirmeler yapmaktayım. Şuana kadar bir çok geliştirdiğim eklentim var. Bu forum ile Lisanslı Vbulletin Kullanıcılarına destek vermeyi ve bu desteği doğru dürüst yapmayı planlıyorum. Vbulletin.org da Master Coder olarak ve vBSeo da vBulletin Hacker olarak ünvanlarım ve ayrıca vbhackers da Vbulletin Guru olarak ünvanlarım bulunmakta. Bunların dışında kendi sitemi geliştirmekteyim. Diyarbakır da cenaze töreninde sokak çatışması - Ön Sayfa Community sitesinin bir çok tasarımını ve programlamasını kendim yaptım. Halende geliştirmeye devam etmekteyim. Şuana kadar 48 eklentim "Yayınlamadıklarım ile 100'ü geçer" bulunmaktadır.

Bekliyoruz...
    TurkVB - Lisanslı Vbulletin Destek Topluluğu
    Last edited by Juan Muriente; 12-15-2007 at 05:25 PM.

Senior Member Atakan KOC's Avatar
    Real Name
    Atakan KOC
    Liked
    0 times
    Hepimize hayırlı olsun

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Hayırlı Olsun
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Önclikle hayırlı olsun

Bildiğim ve görüştüğüm kadarıyla Türkiye ye Resmi Support Sitesi Açma izni vermiyorlar.sizinde sadece lisanslı üyelere destek vermeniz bence daha iyi olmuş.Özellikle son zamanlarda vbulletinin bu konuda tutumları oldukça caydırıcı nitelikte.Türkiyeye Resmi Destek sitesi açtırmamalarının sebeplerini gerçi onlar daha öncedende belirttiler ama bakalım ileride neo lur bilinmez belki bigün insafa gelirlerde izin verirler.
    Last edited by HaYLaZ; 01-27-2007 at 10:00 AM.

Member special K's Avatar
    Real Name
    special K
    Liked
    0 times
    Teşekkürler haylaz

Member
    Real Name
    Umut
    Liked
    0 times
    hayırlı olsun

Junior Member
    Real Name
    HASANN
    Liked
    0 times
    Hayırlı Olsun

Senior Member jacki's Avatar
    Real Name
    metin
    Liked
    0 times
    hayırlı olsun

Junior Member
    Real Name
    vB Hacker
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by HaYLaZ View Post
    Önclikle hayırlı olsun

Bildiğim ve görüştüğüm kadarıyla Türkiye ye Resmi Support Sitesi Açma izni vermiyorlar.sizinde sadece lisanslı üyelere destek vermeniz bence daha iyi olmuş.Özellikle son zamanlarda vbulletinin bu konuda tutumları oldukça caydırıcı nitelikte.Türkiyeye Resmi Destek sitesi açtırmamalarının sebeplerini gerçi onlar daha öncedende belirttiler ama bakalım ileride neo lur bilinmez belki bigün insafa gelirlerde izin verirler.
    Merhaba haylaz.
    Belki haklısın..ama bnm dusuncem farklı..

bize resmi bir site vermeyen jelsoft'u neden destekliyoruz..merak ediyorum doğrusu..zaten görduğum kadarıyla sitede hala o uygulamaya gecilmemiş..vbhackers bile lisansızlara hizmet veriyo.ve paul.m colin.f gelip orda mesaj yazaıp yardım ediyosa resmi siteye izin verilmeyn turklerde neden bu yapılıyo anlamıyorum..

kendimiiz kucuk dusurmekten başka bişey değil bu..

yanlış anlamayın ben tabiki null a karsıyım ama tr nin ekonomi durumu bilyosunuz..kolay kolay 160$ veremezler..ve madem böğle guzel bi imkan sağlıyosunuz..bırakın hizmeti herkes alsın..

iyi gunler..

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    160$ veremiyorsa alternatif forum sistemlerini kullanır. Nasıl herkes mercedes parası veremediği için mercedes kullanamıyorsa , vbulletin lisans parasını veremeyecek kişilerde phpbb veya alternatiflerini kullanır.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Junior Member
    Real Name
    vB Hacker
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    160$ veremiyorsa alternatif forum sistemlerini kullanır. Nasıl herkes mercedes parası veremediği için mercedes kullanamıyorsa , vbulletin lisans parasını veremeyecek kişilerde phpbb veya alternatiflerini kullanır.

bedava ama kaçak mercedes verseler kullanmazmısın??

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by DaRTeX View Post
    bedava ama kaçak mercedes verseler kullanmazmısın??
    Kullanmam çünkü yasadışı ve sonunda hapis cezası var.

Junior Member
    Real Name
    vB Hacker
    Liked
    0 times
    cezası sadece arabanı elinden almaksa???

neyse bu konu uzar tabiki bende lisanslıdan yanayım..ama tr de böğle bi hizmet için cok ama cok erken ve zor..

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Yasadışı olan şey yasadışıdır öylesi veya böylesi yoktur. Sadece insanlar kendi yaptıklarını doğru gösterebilme çabasıyla kılıf uydurmaya çalışırlar veya abudik örnekler vermeye çalışırlar. Ancak dediğim gibi değişen hiçbirşey yoktur.

Ayrıca Türkiye Anayasası değişmekte ve yasadışı program kullanımı konusunda yeterince ağır cezalar gelmekte. Belki bu garip mazeretler üretmenin önüne geçer.

Junior Member
    Real Name
    Atakan
    Liked
    0 times
    Öncelikle hayırlı olsun, site kurucularına ve yaralanacak herkese.
    Şu an kayıtlar durdurulmuş. Çabucak açılır umarım.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast