merhaba includes ten config_vbseo yu indirdim gerek degisiklikleri yaptim aynen su sekilde
This is a discussion on turkce karekter sorunu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba includes ten config_vbseo yu indirdim gerek degisiklikleri yaptim aynen su sekilde...
merhaba includes ten config_vbseo yu indirdim gerek degisiklikleri yaptim aynen su sekilde
Last edited by Mert Gökçeimam; 05-06-2008 at 05:47 PM.
Lütfen sadece karakter değişimi yaptığınız kısımı koyun. Tüm dosyayı koymanızın hiçbir anlamı yok.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Lütfen sadece karakter değişimi yaptığınız kısımı koyun. Tüm dosyayı koymanızın hiçbir anlamı yok.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
kusura bakmayin... buyurun kodlar bunlar confing in icindeki..PHP Code:// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array('C' => 'c',
'c' => 'c',
'G' => 'g',
'g' => 'g',
'S' => 's',
's' => 's',
'I' => 'i',
'i' => 'i',
'Ç' => 'c',
'ç' => 'c',
'Ü' => 'u',
'ü' => 'u',
'Ö' => 'o',
'ö' => 'o',
'i' => 'i',
'I' => 'i',
'é' => 'i',
'â' => 'a',
'Ê' => 'e',
'Â' => 'a',
'ê' => 'e');
Config dosyanızı bilgisayarınıza download edip editlediğinizde burada ki kısım nasıl gözüküyor.
// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array();
bu sekilde..
Dosyayı upload etmemişsiniz demekki. Dosyayı kaydettikten sonra upload etmeyi ve var olanın üzerine yazmayı unutmayınız.
ben upgrade den sonra bu işlemi yapmadım ama sorun gozukmuyor beynıne mı kazımıs vbseo bu değişikliği (:
....
Upgrade de ayarlarınız saklanıyor çünkü![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
yani tekrar confingi editleyeme gerek yok ?
....
Hayır yok, bilgiler datastore da saklanıyor ancak vbseocp.php kontrol panelinizden, tüm verileri indir seçenegi ile, xml şeklinde ayarlarınızı kaydedin, upgrade den sonra tüm yine aynı yerden import edin. Ve lisans anahtarını oraya tekrar yapıştırın. Bir sorun olmuyor.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com