vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on turkce karekter sorunu ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba includes ten config_vbseo yu indirdim gerek degisiklikleri yaptim aynen su sekilde...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| turkce karekter sorunu ?
merhaba includes ten config_vbseo yu indirdim gerek degisiklikleri yaptim aynen su sekilde
Last edited by Mert Gökçeimam; 05-06-2008 at 06:47 PM. |
|
| |||
| |||
| PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
// ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ****** // The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced // by default. $vbseo_custom_char_replacement = array(); bu sekilde.. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bu açıklama tam değil. İ(büyük İ), Ğ,ğ ve Ş,ş yok. |
|
| ||||
| ||||
| Olmayanları kendiniz ekleyebilirsiniz. Verilen açıklama sadece nasıl olucağına dair bir örnek.
|
|
| |||
| |||
|
ben upgrade den sonra bu işlemi yapmadım ama sorun gozukmuyor beynıne mı kazımıs vbseo bu değişikliği (:
|
|
| ||||
| ||||
|
Upgrade de ayarlarınız saklanıyor çünkü |
|
| |||
| |||
|
yani tekrar confingi editleyeme gerek yok ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayır yok, bilgiler datastore da saklanıyor ancak vbseocp.php kontrol panelinizden, tüm verileri indir seçenegi ile, xml şeklinde ayarlarınızı kaydedin, upgrade den sonra tüm yine aynı yerden import edin. Ve lisans anahtarını oraya tekrar yapıştırın. Bir sorun olmuyor.
|
| Thread Tools | |
| |