vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Türkçeye çeviremiyorum hata şu, within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Türkçeye çevirmek istediğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum, İlk kurulumdan sonra admin panelde ve yine vBullettin admin panel üzerindende denemdim olmadı, ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Türkçeye çeviremiyorum hata şu,
Türkçeye çevirmek istediğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum, İlk kurulumdan sonra admin panelde ve yine vBullettin admin panel üzerindende denemdim olmadı, Not Acceptable Client browser does not accept the MIME type of the requested page. Admincp dosya adlarım değişik bununla ilgili hata alıyor olabilirmiyim. Birde herhangi bir konu başlığını google da arattım, yeni html haliyle ama index linki farklı olmasına rağmen sorunsuzca konu karşıma çıktı. Sanırım sayfa bulunamama sorunları ile karşılaşmıycam. |
|
| ||||
| ||||
|
Mert abi dediklerini yaptım dediğiniz dosya hariç hepsinin işlemlerini tekrarladım, hatta dosyo yollarını orjinal hale getirip tekrar yazdırdım ama yine aynı hata oluyor ve bu hata kayıt olmadada sorun yaratıyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Kayıt olmayla vbseo nun türkçe olmamasının ne alakası var ? Client browser does not accept the MIME type of the requested page. bu hatayı başka yerlerde alıyorsanız vBSEO ile alakası yoktur kaldı ki vBSEOnun böyle bir request'i yok zaten. |
|
| ||||
| ||||
|
Konuyu dağıttığım için özür dilerim Mert abi, vBadvanced CMPS v3.0.1 kurulu dolayısıyle bende upload içindekileri httpdocs'a yazdırıyorum ayrı bir forum yolum yok, vBadvanced index.php forum ise forum.php olarak çalışıyor sanırım bununla ilgili bir çakışma var. Seo sorunsuz çalışmasına rağmen türkçeye çevirme veya diğer tüm işlemlerde bahse konu hatayı alıyorum işlem sonuçlanmıyor seo'da, sanırım bu sorundan dolayı da konu düzenleme, kayıt olma gibi forum içinde de çeşitli sorunlar yaşanıyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert abi bloğu kaldırdım orjinal ayarlara döndüm şuan seo ve forumla ilgili sorunlar ortadan kalktı artık seo'da işlem yapabiliyorum, yardımların için teşekkürler.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert abi sürüm yükseltmeden sonra yine MİME hataları aldım, olurya arkadaşlarında buna benzer hatalar alma olasılığına karşın bilgi olsun diye eklemek istedim. Örnek hata; PHP Code: Alttaki kod hataları düzenlemeye yardımcı olabilir. Code: <IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule> |
| Thread Tools | |
| |