Lisans değişikliğini anlayamadım.Açabilir misiniz?
This is a discussion on Transfer Gereklilikleri: vBSEO Lisansı Almak/Satmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Lisans değişikliğini anlayamadım.Açabilir misiniz?...
Lisans değişikliğini anlayamadım.Açabilir misiniz?
Ilk mesajı okursanız zaten detaylıca açıklandığını görebilirsiniz Hüseyin bey.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Vbseo lisansının domainini 3 ayda birmi değiştiriyoruz ?
Gerekliliklerden sadece biri o
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
simdi benim anlamadigim benim vbseo lisansimin süresi bitmis ordaki herhangi bir seyi indiremiyorum eger bitmis ise neden ben buna daha önce o kadar para ödedim lisans almak için her sene ben bu parayi ödicekmiyim sinirsiz diye aldigimiz şey neden sinirli hale düstügünü ögrenmek istiyorum zabahtan beri dolasiyorum bunun için dogru düzgün bir bilgi toplaya bilmis degilim
Lisansı kullanma hakkını satın alıyorsunuz ve lisansınız geçerliliğini kaybetmesine rağmen farkındaysaız kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Yeni versiyonları download edebilmek ve öncelikli destek hakkına sahip olmak için lisansınızı yenilemelisiniz.
Mert Bey
Şimdi benim anlamadığım birşey var ben şimdi ne zaman en son domain değişikliği yaptım bilmiyorum yada sitemi kullanmıyacağım yeni aldığım siteye vbseo kurmak istiyorum bunun için 90 günmü beklemem gerekicek?
Domain değişimi sadece 90 günde bir yapılır. Bu süre bitmeden değişim yapılmıyor , sizin değişim yapabileceğiniz tarih Mayıs sonudur.
Mert bey kullanmadğm ve satmak üzere oldğum sitem için ticket actım size sonucta boşta lisansın durmasının bir faydası olmaz sanırım 1 ay daha sürem var çünkü domain değişikliği için ilgilenirseniz sevinirim.
Lütfen açmış olduğunuz ticketlar için hatırlatma mesajı göndermeyin.
Renew edilmeyi bekleyen bir lisans için domain değişikliği oluyor, sizin bu anlatımınıza göre.
ancak konu içindeki renew durumundaki lisanslar için sorulan sorulara domain değişikliği olmuyor deniliyor ?
Hayır olmuyor , lisans aktif olmadığı müddetçe domain değişikliği yapılmıyor.
Edit...