Örnek olarak
•·.·´¯`·.·• - KEYS CENTER - •·.·´¯`·.·•
This is a discussion on Transfer Gereklilikleri: vBSEO Lisansı Almak/Satmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Örnek olarak •·.·´¯`·.·• - KEYS CENTER - •·.·´¯`·.·•...
Örnek olarak
•·.·´¯`·.·• - KEYS CENTER - •·.·´¯`·.·•
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Anladım, hemen düzelteceğim, çok sağolun.
Saygılar.
There is no fear,
I'm here.
yahu bu lisans sınırsız değil mi? 1 sene sonra açıklarım demişsini mert bey fakat beni doldu bana şimdi açıklar mısınız? sınırsız diye almıştı ben bunu şimdi renew istiyor. expired felan diyor.
vBSEO lisansını ömür boyu kullanabilirsiniz. Buna bir engle bulunmuyor. Ancak vBSEO lisansları 1 yıl sonrasında expire statüsüne geçer. Lisansınızı yenilemezseniz öncelikli destek sisteminden faydalanamazsınız ve yeni versiyonları indiremezsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ticket açtım mert bey konu ile ilgili. benim lisansımda bir hata oluştu o zaman.
teşekkürler.
Ticketınıza zaten cevap yazdım. Lisansınız expire olduğundan dolayı lisansınızın kayıtlı olduğu domain adresini değiştiremezsiniz. Orijinal domain adresinize dönüş yaparsanız sorununuz çözülecektir.
merhaba mert bey yeni satın aldığım bir domain var vbulletin 4.0 lisans satın alıcak ve birde sitenizden yeni açacağım vb 4.0 sitem için vbseo lisansı satın almak istiyorum (kredi kartıyla) ancak vbseo.com da yazılar türkçe deil yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum bana nasıl yardımcı olursunuz..
Özel mesaj ile benimle temasa geçiniz lütfen Kadir bey.
Merhabalar..Vbseo ile dış linklerede etki edilebiliyormu?Örneğin "akvaryum"kelimesinde ön sıralara yükselmemde etki edermi?Ek bir kurulum veya işlem yapmalımıyım?
Bu değişiklikler 90 günde bir kere yapılabilir.
tüm elimi kolumu bağlayan sorunda burda keşke 60 gün olsa
Bilgilendirme İçin Saol Mert Bey..
Ben foruma üye olmadan önce bir satın alma gerçekleştirdim ama hala lisans bilgilerim gelmedi ticket ta açtım ama neredeyse 1 gün olacak satın alalı.
Lütfen ödeme transaction id'nizi , forum adresinizi bana özel mesaj ile gönderiniz.
Mert bey lisans transferine ilişkin bir ticket açtım rica etsem ilgilenebilirmisiniz.
Açmış olduğunuz bir ticket görmüyorum , ayrıca lütfen açmış olduğunuz veya gelecekte açabileceğiniz için hatırlatma göndermeyin. Hafta arası ticketların ortalama cevap süresi 24 saattir. Ben genelde gündüz vBSEO için çalışıyorum yani geç saatte açarsanız ticket birgün sonra cevaplanır. Haftasonları ise bizlerde herkes gibi ailelerimizle geçiriyoruz.