vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on tr dil sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 240 ü sonunda kurdum tr karekter sorunu var lizard bi başka konuda Replace Non-English Characters in URLs? bunu hayır yap ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| tr dil sorunu 240 ü sonunda kurdum tr karekter sorunu var lizard bi başka konuda Replace Non-English Characters in URLs? bunu hayır yap düzelir dedi yaptım düzelmedi sonra bi yok daha verdi config_vbseo.php dosyasında bi kodu bul altına ekle dedi onu yapıyorum ancak kaydederken asii modunda kaydediyorsunuz içinde unicodeler kaybolur falan diyo nasıl kaydetcez ben php uzantılı kaydettim bu sefer uploaddan sonra boş sayfa çıkıyor ne yapmalıyız |
|
| |||
| |||
| Re: tr dil sorunu
çok çok çok özür diliyorum benim salaklığım sorunu çözdüm çok güzel oldu birazdan 300 indirip kurucam içim rahatladı vbseo için emeği geçen herkese teşekkürler
|
| Thread Tools | |
| |