vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on topxstats uzantısını html yapmak . within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo 3.2.0 rc5 i güncellemen lazım ayarları kontrol panelinden yapabilirsin...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo 3.2.0 rc5 i güncellemen lazım ayarları kontrol panelinden yapabilirsin
|
|
| ||||
| ||||
|
"misc.php?do=cybstats" uzantısını > "cybstats.html" yapmak için tam olarak ne yapmam gerekir ?
|
|
| ||||
| ||||
| Code: '^misc\.php\?do=cybstats' => 'cybstats.html |
|
| ||||
| ||||
|
Tabiki haklısınız . teşekkürler yardımınız için .
|
|
| |||
| |||
|
madem google acısından - bir durum bu eklentiyi nasıl sadece uyelere gosterebiliriz yokmu bir yolu templatelerine baktım yapamadım |
|
| |||
| |||
| <if condition="$show['member']"> bunun arasına alınacak kodu bulsaydım dedıgınızı yapacaktım Mert Bey forumhome ye herhangibir kod eklememiştim topx te |
|
| ||||
| ||||
|
Kullandığınız plugin str replace ile otomatik ekliyordur.Plugini editlemeniz ve otomatik eklemeyi deaktif etmeniz gerekir. Daha sonra da gerekli variable ı kendinizin eklemesi gerekir.
|
|
| |||
| |||
|
sanırım basardım tesekkurler Mert Bey umarım boylesi daha iyi olur (:
|
|
| ||||
| ||||
|
vBulletin debug hakkında araştırma yaptım ve bunca zamandır neden kurduğum eklentileri bu yolla kontrol etmedim diye kendime kızdım. Yalnız bunu sürekli kullanabilmek açısından debug özeliğini sadece belli bir kullanıcı grubuna yada belli bir üye idsinin kullanmasını sağlayabilir miyiz. Çünkü bu hali ile tüm üyeler görebiliyor.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
config.php dosyasına $config['Misc']['debug']=true; kodunu eklerken ufak bir kod yardımıyla sadece sizin tarafınızdan yani belli bir id tarafından görünmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin ID numarası 1 olan kişiye görünsün; PHP Code: PHP Code: |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar ufak bir sorun yaşıyorum ama bir türlü çözemedim . CRR ayarlarından cybstats uzantısını htlm ' e çevirdim ama tek sorun kategori sayısını değiştiğim zaman yani ilk 10 değilde ilk 15 veya daha üstü seçenekleri seçtiğim zaman ana sayfaya yönleniyor . Bunu nasıl çözebilirim . Örnek Caps ; |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Code: {
$vbulletin->templatecache['FORUMHOME'] = str_replace($cyb_topstats_sr1, $cyb_topstats_sr1.'$cybtopstats', $vbulletin->templatecache['FORUMHOME']);
}
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
config.php dosyasında başka bir yerde bu satır varsa onu kaldırmalısın; $config['Misc']['debug']=true; |
| Thread Tools | |
| |