Bir kaç sitede topxstats uzantısını html olarak okuduğunu gördüm bunu nasıl yapabilirim ?
Örneğin ;
topxstats.php > topxstats.html
This is a discussion on topxstats uzantısını html yapmak . within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bir kaç sitede topxstats uzantýsýný html olarak okuduðunu gördüm bunu nasýl yapabilirim ? Örneðin ; topxstats.php > topxstats.html...
Bir kaç sitede topxstats uzantısını html olarak okuduğunu gördüm bunu nasıl yapabilirim ?
Örneğin ;
topxstats.php > topxstats.html
vBSEO Kontrol Panelinde CRR kullanarak yapabilirsiniz
Code:'^topxstats\.php$' => 'topxstats.html'
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Rica ederim ancak o eklentiyi şiddetle kullanmamanızı tavsiye ederim.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Rica ederim ancak o eklentiyi şiddetle kullanmamanızı tavsiye ederim.
Bir takım kelimeler sansürlü ama hep kafamda soru işareti oluşturmuştu bu istatistikler. sanırım cybstats daha güvenli ? Ayrıca bir çok büyük sitelerde halen kullanılıyor . Uyarınız üzerine kaldırıyorum Mert Bey .
Hangi eklentinin zararlı olabileceğini, debug modunu açarak sisteme ekledigi sorgu ve sayfa yaratılma süresini karsılastırarak tespit edebilirsiniz![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
config dosyasına
yazarsanız, her sayfanın altında debug kısmını görebilirsiniz.Code:$config['Misc']['debug'] = true;
ben sorun çıkartan ürünleri kaldırdım ama bi problem var forumun anasayfası hariç hepsi 0,38027 seconds gibi değerlerde açılırken anasayfa 6,58042 seconds gibi yüksek değerlerde açılıyor neden acaba?
mert bey haklı işte topxstats lı forum index 6,58042 seconds
topxstats sız düzforum index açılma hızı 1,20018 seconds
![]()
Aynen.
Zaten o yüzden kötü bir eklenti diyoruz.
Özellikle kalabalık forumun kurması, bir anda sunucuyu %30 daha fazla yogunlaştıracak bir eklenti.
vbulletin debug hakkında bilgileri
site:vbulletin.com vbulletin debug - Google'da Ara
Ögrenebilirsiniz