vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on topxstats uzantısını html yapmak . within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bir kaç sitede topxstats uzantısını html olarak okuduğunu gördüm bunu nasıl yapabilirim ? Örneğin ; topxstats.php > topxstats.html...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| topxstats uzantısını html yapmak . Bir kaç sitede topxstats uzantısını html olarak okuduğunu gördüm bunu nasıl yapabilirim ? Örneğin ; topxstats.php > topxstats.html |
|
| ||||
| ||||
| Teşekkür ederim Mert Bey |
|
| ||||
| ||||
| Bir takım kelimeler sansürlü ama hep kafamda soru işareti oluşturmuştu bu istatistikler. sanırım cybstats daha güvenli ? Ayrıca bir çok büyük sitelerde halen kullanılıyor . Uyarınız üzerine kaldırıyorum Mert Bey . |
|
| ||||
| ||||
| Hangi eklentinin zararlı olabileceğini, debug modunu açarak sisteme ekledigi sorgu ve sayfa yaratılma süresini karsılastırarak tespit edebilirsiniz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| config dosyasına Code: $config['Misc']['debug'] = true; |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| ben sorun çıkartan ürünleri kaldırdım ama bi problem var forumun anasayfası hariç hepsi 0,38027 seconds gibi değerlerde açılırken anasayfa 6,58042 seconds gibi yüksek değerlerde açılıyor neden acaba? |
|
| ||||
| ||||
| mert bey haklı işte topxstats lı forum index 6,58042 seconds topxstats sız düz |
|
| ||||
| ||||
| Aynen. Zaten o yüzden kötü bir eklenti diyoruz. Özellikle kalabalık forumun kurması, bir anda sunucuyu %30 daha fazla yogunlaştıracak bir eklenti. vbulletin debug hakkında bilgileri site:vbulletin.com vbulletin debug - Google'da Ara Ögrenebilirsiniz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| gruplar ve tags.php yi nasıl html ceviricez arkadaşlar :S |
| Thread Tools | |
|
|