vb4.0.6 ve vbseo 3.6 kullanıyorum Yeni konularda titlede sadece konu baslığı yer alıyor onun yanına ana sayfadaki titleyi nasıl ekleyebilirim?
This is a discussion on Titleleri değiştirme ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vb4.0.6 ve vbseo 3.6 kullanýyorum Yeni konularda titlede sadece konu baslýðý yer alýyor onun yanýna ana sayfadaki titleyi nasýl ekleyebilirim?...
vb4.0.6 ve vbseo 3.6 kullanıyorum Yeni konularda titlede sadece konu baslığı yer alıyor onun yanına ana sayfadaki titleyi nasıl ekleyebilirim?
Bunun icin forum title variable'ini template title'ina eklemelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Merhaba mert bey, yeni konu açmayayım benimde benzer bir sorunum var ben konularda title'nin yer almamasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım? aşağıdaki bağlantıda görüldüğü gibi title'i farklı alıyor title'i almamasının bir sakıncası olur mu seo açısından bu konuda da yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin.
Title yer almasin istiyorsanizda title degerini templateden silmelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam