vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on tichet sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar domain değişikliği yaptım mert bey olmadığından türkçe tichetime karşılık gelmedi bana ingilizce yazıda yardımcı olacak arkadaş rica ediyorum yardımlarınızı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar domain değişikliği yaptım mert bey olmadığından türkçe tichetime karşılık gelmedi bana ingilizce yazıda yardımcı olacak arkadaş rica ediyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sagolun tichet şöyle olacak var olan domain ismim sonsuztr.org olarak değişmiştir eski domain ismimin değiştirilmesini talep ediyorum... |
|
| ||||
| ||||
|
Hello . i am want my domain name change of -> sonsuztr.org good days.. Bunu yaz oraya. |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim kardeşim sagol
|
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar 2 gün geçmesine ragmen domainim hala değişmedi ne yapmam lazım bir fikri olan varmı
|
|
| ||||
| ||||
| bekle birgün daha..olmassa ben konusurum yönetiicilerle.
|
|
| ||||
| ||||
|
tamam hallaldu sagol arkadaşım
|
|
| ||||
| ||||
|
Konuyla alakası yok ama çeviriler yaparken dikkat edin I am want my domain... diye bişey olamaz I want my domain... olması gerekir.. Yöneticiler kabul edip değiştirebilirler , fakat yanlış öğrenmeyin dili |
|
| ||||
| ||||
|
Sorunu çözdüğüne sevindim dostum.
|
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar şöyle bir mesaj geldi sorun var galiba AUTOMATED NOTICE: Your support ticket has been closed due to 2 days of inactivity. However, if you require any further assistance, please:
|
|
| ||||
| ||||
|
Ticketın açılışından sonra 2 gün geçtiği için ticket kapandı diyor. İstersen yeni ticket at diyor yada o ticketi Update this Ticket butonuna basarak yenile diyor. |
|
| ||||
| ||||
|
tm sagol hallettim
|
|
| ||||
| ||||
| sorunu hallettik sagol mert
|
| Thread Tools | |