Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 23 of 23

Şu yeni patch çok iyi oldu teşekkürler.

This is a discussion on Şu yeni patch çok iyi oldu teşekkürler. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey bunumu indirmemiz gerekiyor ? http://www. vbseo .com/attachments/f24/6135d1258513225-downloads-vbseo_3-3-2_patch.zip...

Senior Member Candostum's Avatar
    Real Name
    Abdullah
    Liked
    0 times

Senior Member
    Liked
    0 times
    Güzel bu iç rahatlatıcı en azından.
    bilgi olarak vermiş olalım
    -Büyük ihtimalle animasyon gif yüklenmesini kapatsa idik (vbbulletin ayarlarından) bu hata ortaya çıkmayacaktı
    yanılıyor muyum.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Kusura bakmayın ancak detaylı açıklama malesef yapmıyoruz güvenlik açıkları ile alakalı.

Abdullah bey evet doğru patch'dir o.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member
    Liked
    0 times
    hmmm jpg gif tiff ne varsa bulaşıyomuş anime şart değilmiş bu durumda ben de animasyonları açabilirim.

Senior Member
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Kusura bakmayın ancak bu yazdıklarınız tamamen hatalı. Bahsedilen ayarların hepsi yapılabilir.
    bir an gif i php gibi çallıştırmanın kapatılabileceğini düşünerek size katılmıştım ancak vbseo.php nin gif i çalıştırdığı ve execute ettiği düşünülürse sizi hiçbirşey vbseo nun bu hatasından korumaz idi.
    Ne chmod ayarı ne de .htaccess ne klasörü fizan a atmak kısaca hiçbişi. O klasöre gif yüklenmesi şart olduğu sürece güvenlik ayarını server dan yapamazdınız.

Sadece bilgilendirmek amacı ile yazdım ki okuyanlar benim yanılgıma düşmesin.

Mert bey size iyi derecede php biliyor şeklinde yaklaştım Ancak server yönetimi ve php bilgilerinizin biraz genel kaldığını gördüm. O yüzden artık destek ihtiyaçlarımı ingilizce olarak yazıyorum.
    Last edited by gorsan; 11-21-2009 at 12:50 PM.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Size iddialarınızda devam etmenizi tavsiye ediyorum çünkü belliki ben ne yazarsam yazayım siz kendi inandığınızın doğru olduğunu iddia edeceksiniz.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Senior Member
    Liked
    0 times
    Bazı şikayetlerim olacak bunlar tamamen size dikkate alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz iş.
    1) Evet burada oldukça fazla acemi webmaster var. Türkiyede pek azımsanamayacak bir ücretle buraya üye oldular. Kimse destek almak yerine sizin tarafınızdan fırçalanmak için buraya gelmiyor.

2) Neredeyse destek mesajlarınızın %90 ını çok basit cevaplarla geçiştiriyosunuz ki bu çok yanlış. Herhangi bir soruyu bilmiyorsanız bunu çözemeyeceğinize dair bir mesaj inanın bir çoğumuzu tatmin edecektir ulu bilgin rolünü oynamıza gerek yok.

3) Eğer burada destek vermek için vbseo dan ücret yada başka bir şey almıyorsanız gerçekten burada bulunmanız yanlış çünkü bu ağır bir iş, kaldıramıyorsanız bırakmalısınız.

4) Çok aşırı hemen savunmaya geçme tavrınız var. Açık varsa geçmiş olsun, yapıcak bişi yok ama "Düzgün ayar" yapsaydınız girmezdi şeklinde bir savunmaya buradaki orta derecede webmasterlar bile inanmayacaktır.

5) Vbseo destek alanına girmeyen konularda, gayet açık biçimde bu konunun vbseo nun yardım kapsamına girmediğini açıklamalısınız. Buna vaktim yok gibi cevaplar yerine, verilecek doğru cevabın bu olduğunu düşünüyorum ki gerçekten özel servis verme gibi bi zorunluluğunuz yok
    Last edited by gorsan; 11-22-2009 at 10:31 PM.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Beyefendi , ben kimseye fırça atamam bu benim haddime olan bir olgu değildir. Ancak ben kimseyle boş yere polemiğede giremem ve malesef sizin yaptığınız olgu bu.

P.S : Ilk maddeden sonrasını okumadım çünkü zaten söyleyeceğimiz herşeyi belirttik.

Gereksiz polemikler uzamasın diye konuyu kapatıyorum.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2