Merhaba,
vBulletin 3.8.4 kullanıyorum, Teşekkür sisteminin de 7.7 versiyonunu kullanıyorum. Şuan ki vbseo sürümüm 3.5.2 ve 3.6.0 geçirmek istiyorum. Şuan ki teşekkür sisteminde ki teşekkürleri nasıl like olarak değiştirebilirim ?
This is a discussion on Teşekkür Sistemini Like Geçirmek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, vBulletin 3.8.4 kullanýyorum, Teþekkür sisteminin de 7.7 versiyonunu kullanýyorum. Þuan ki vbseo sürümüm 3.5.2 ve 3.6.0 geçirmek istiyorum. Þuan ...
Merhaba,
vBulletin 3.8.4 kullanıyorum, Teşekkür sisteminin de 7.7 versiyonunu kullanıyorum. Şuan ki vbseo sürümüm 3.5.2 ve 3.6.0 geçirmek istiyorum. Şuan ki teşekkür sisteminde ki teşekkürleri nasıl like olarak değiştirebilirim ?
Docs klasoru icerisinde gelen importer dosyasini kullanarak import edebilirsiniz. Size yardimci olmaya calisan kisilere karsi daha kibar davranmanizi rica ederim.
Detayli anlatamiyorum istanbul disindayim ipad'den 3g ile bagliyimvebiriki gun musait degilim ma,esef.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam