Results 1 to 7 of 7

test.php olumsuz olmasına ragmen yüklesem ?

This is a discussion on test.php olumsuz olmasına ragmen yüklesem ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; test.php scriptini root'a atıp hangisinin uyumlu oldugunu öğrenmek istedim ancak yahoo small business'a göre ne Zend Optimizer nede Ioncube uyumlu.. ...

Senior Member adom81's Avatar
    Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times

test.php olumsuz olmasına ragmen yüklesem ?

test.php scriptini root'a atıp hangisinin uyumlu oldugunu öğrenmek istedim ancak yahoo small business'a göre ne Zend Optimizer nede Ioncube uyumlu..

Konuyla ilgili Yahoo'a e-posta attım ancak merak ettiğim konu, uyumsuz olmasına ragmen zend'i yüklesem foruma, ne gibi sorunlarla karşılaşırım ?

Small business .htacess 'li bir dosyayı ftp'den kabul etmiyordu noktadan dolayı acaba bu uyumsuzluk bununla mı ilgili?

Senior Member Atakan KOC's Avatar
    Real Name
    Atakan KOC
    Liked
    0 times
    Anladığım kadarı ile sistemin Windows server. Eğer 2 sizde olumsuz ise çalışmayacaktır vBSeo....

Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times
    Yani elimizde patladı bu vbSEO ..
    Ama satın alma noktasında only linux ya da vbSEO doesnt support windows server gibi birşey yazmıyordu.

Daha önce premoded phpbb kullanmıştım onda arşiv özelliği vardı ve .htacess dosyalarını noktalarını silip atıyordum sanki bir sorun olmuyordu?

Bunda da aynısını yapsam yani .htacess'lerin başındaki noktaları kaldırıp yüklesem sorun olur mu? Olursada ne kadar olur?

Teşekkürler

Senior Member Atakan KOC's Avatar
    Real Name
    Atakan KOC
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by adom81 View Post
    Yani elimizde patladı bu vbSEO ..
    Ama satın alma noktasında only linux ya da vbSEO doesnt support windows server gibi birşey yazmıyordu.

Daha önce premoded phpbb kullanmıştım onda arşiv özelliği vardı ve .htacess dosyalarını noktalarını silip atıyordum sanki bir sorun olmuyordu?

Bunda da aynısını yapsam yani .htacess'lerin başındaki noktaları kaldırıp yüklesem sorun olur mu? Olursada ne kadar olur?

Teşekkürler
    İyide size mutlaka bu 2 sinden birini yüklemeniz gerekir. Ayrıca desteklemiyor denmedi. ve .htaaccess için;

ISAPI_Rewrite - URL Rewrite engine for IIS, ISAPI Filter for URL Rewriting, mod_rewrite for IIS

Okuyun... Ayrıca eğer çok aşırı sorun yaşıyorsanız iade edebilirsiniz. Ama tavsiyem Linuz bir forum için en iyi çözümdür.

Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times
    Verdiğiniz makaleyi okudum ancak orada ifade edilen şeyleri yapabilecek kadar uzman değilim.
    Sunucudan gelecek cevabı bekliyorum, şayet olumsuz olursa iade etmekten başka bir çözüm yok gibi zannedersem.

Cevabınız için teşekkür ederim

Ahmet

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Windows server da vBSEO çalıştırmak için ISAPI_rewrite modulu kurmanız gerekmektedir. ISAPI_rewrite modulunun bedava versiyonunu indirmeli ve serverınıza kurmalısınız. Daha sonra htaccess klasörü altında yer alan ISAPI_rewrite.txt dosyasında ki kuralları uygulamalısınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times
    Bu konuda magdur durumdayım. Dediğiniz işlemi yapmaya çalıştım ama beceremedim. Konu ile ilgili bu başlıgı actım I would like to give back vbSEO.
    İade süreci hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.